LOVITURĂ pentru Radu Mazăre. Cine îi cere 25 de milioane de euro VIDEO

Radu Mazăre a primit o lovitură sub centură chiar de la primăria pe care a condus-o cu mână de fier. Viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, a trimis o hârtie la Înalta Curte în care arată că primăria se consideră prejudiciată de Mazăre din cauza contractului de salubrizare şi vrea recuperarea a 25 de milioane de euro de la fostul edil. În replică, Mazăre spune că Făgădău nu e bărbat şi se teme de DNA, informează România TV.

08 feb. 2016, 17:28
LOVITURĂ pentru Radu Mazăre. Cine îi cere 25 de milioane de euro VIDEO

„E o chestiune de cojones”, astfel a tranşat Radu Mazăre vestea potrivit căreia primăria constanţei se consideră păgubită cu peste 25 de milioane de euro. Culmea, cel care a semnat hârtia care l-ar putea trimite ani grei după gratii pe Mazăre este chiar Decebal Făgădău, considerat ani la rândul a fi mâna dreaptă a fostului primar.

S-au constituit în urma adresei DNA, adică de frică. (Decebal Făgădău n.r.) Nu a fost la arest, au fost fraţii mei şi prietenii mai apropiaţi care nu erau implicaţi în politică. E o chestiune de cojones„, a spus Radu Mazăre.

Citeşte şi Radu Mazăre, la Înalta Curte: Eu nu mai sunt în viaţa publică. M-am retras VIDEO

În plus, Primăria Constanţei a cerut Înaltei Curţi să suspende executarea contractului de salubrizare încheiat de Mazăre.

Maximum acest contract poate fi suspendat abia la sfârşitul procesului, dacă se demonstrează că ceva a fost nelegal. Strică DNA-ul multe lucruri în ţara asta. Îmi chinuie viaţa de vreo 11 ani„, a adăugat Mazăre.

Procurorii DNA susţin că Radu Mazăre ar fi luat 8 milioane de euro mită de la firma de salubrizare Polaris. Contractul a fost încheiat pe 25 de ani, la o valoare de peste 300 de milioane de lei. Procurorii susţin că suma plătită de primărie ar fi prea mare. Dacă va fi găsit vinovat, Mazăre va trebui să plătească prejudiciul de 25 de milioane de euro din dosar.

Citeşte şi Radu Mazăre, audiat ca martor în dosarul ANRP 5: „Când eşti primar, nu eşti Vodă. Nu te pricepi la toate” UPDATE