Luare de ostatici la un post de radio olandez. Atacatorul a fost arestat UPDATE

O femeie a fost luată ostatică de un bărbat înarmat la un post de radio olandez, anunţă presa locală citată de Daily Mail. După câteva ore, bărbatul a fost arestat.

17 aug. 2017, 07:49
Luare de ostatici la un post de radio olandez. Atacatorul a fost arestat UPDATE

UPDATE Bărbatul care a luat ostatică o femeie la postul de radio 3FM din Hilversum, la sud-vest de Amsterdam, a fost arestat, relatează Daily Mail.

În jurul orei locale 7 (8 ora României), bărbatul ar fi forţat intrarea în birourile 3FM Radio. El a ameninţat o angajată din faţa clădirii şi a ţinut-o ostatică timp de peste o oră.

 

Bărbatul ar fi forţat intrarea în birourile 3FM Radio din Hilversum, la sud-vest de Amsterdam, după ce a ameninţat o angajată din faţa clădirii.

Poliţia olandeză a închis zona şi ar fi găsit în apropiere o geantă abandonată, cu un cuţit. „Încercăm să detensionăm situaţia cu un negociator”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Postul de radio continuă să transmită, însă dintr-un alt sediu.

Incidentul vine după ce unul dintre cei mai populari DJ de la postul de radio şi-a dat demisia miercuri, după 19 ani.

Ansamblul Hilversum găzduieşte numeroase instituţii media olandeze şi este păzit strict de ani de zile, după ce politicianul populist olandez Pim Firtuyn a fost împuşcat în parcarea de acolo, în 2002.