Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, despre fetele care apreciează „Fifty Shades of Grey”

Nepotul lui Gigi Becali este la fel de sincer ca şi latinfundiarul din Pipera. Lucian Becali nu se sfieşte să vorbească fără perdea despre cele mai importante probleme ale ţării. Fie că merge în diferite mall-uri, fie că vede cum societatea românească se degradează zilnic, fie că fetele din ziua de azi se dau altfel decât sunt, Lucian Becali tratează totul cu sinceritate şi postează mesaje dure pe pagina sa de Facebook.

RomaniaTV.net
27 feb. 2015, 12:40
Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, despre fetele care apreciează „Fifty Shades of Grey”

Lucian Becali nu ezită să le împărtăşească prietenilor virtuali părerile sale dure despre actualele evenimente ale României.

Lucian Becali, SCANDAL URIAŞ pe Litoral

Printre ultimele sale mesaje de pe contul de socializare, Lucian Becali a doris să vorbească despre pelicula momentului „Fifty Shades of Grey”, dar şi despre fetele care sunt fane ale filmului, deşi nu vor să încerce fazele din film. Mai mult decât atât, cu acel mesaj, nepotul lui Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că el el încercase de mult anumite faze din cel mai controversat film.

„Vă dați toate hipstărițe, mare fane „50 Shades of Grivei”! „Vaaai dragă dar ce artistic e, ce profund, e făcut bine filmu’, așa vreau și eu fatăă! ” și când vă dau palme pe cur: „Aaauu Lucian, mai ușorr că mă doaareee, aaau păru’, meșșaaa! Aaauuu, n-o băga pe toatăă, nu vreau cu dildo, nu-mi plac jucăriile, nu mă lega, fără cătușe, ce faci cu biciul? ce-s eu? Iapă?!, fară gel, nu cu vibrator, nu-mi place-n cur…!!! P.S… tu ești al 2-lea!””, a fost mesajul lui Lucian Becali pe pagian sa de Facebook.

Citeşte şi  Nepotul lui Becali, despre fetele din Dosarul prostituatelor de lux. Ce spune Lucian Becali