LUCIAN BUTE, atacat dur de Pascal: „Marioneta lui Interbox”. Meciul BUTE-PASCAL, LIVE duminică dimineaţă

BUTE-PASCAL va fi live duminică dimineaţa. Înaintea confruntării, între cei doi pugilişti a avut loc un schimb dur de replici. 

17 ian. 2014, 08:53
LUCIAN BUTE, atacat dur de Pascal: „Marioneta lui Interbox”. Meciul BUTE-PASCAL, LIVE duminică dimineaţă

BUTE- PASCAL LIVE. „Marioneta lui Interbox”.  Aşa l-a numit Pascal pe Bute la conferinţa de presă, deşi promisese că se va abţine de la declaraţii agresive.

La conferinţa de presă dinaintea meciului dintre Lucian Bute şi haitian, Jean Pascal (31 de ani) şi-a adus aminte de trecut. Deşi îşi propusese să nu atace verbal, exact asta a făcut. „Văd că adversarul meu nu a acceptat invitaţia de a veni pe scenă ca să-mi mai spună o dată să-mi tacă gura, aşa cum a făcut-o astă-primăvară”, a tunat Pascal.

Pe 25 mai 2013, cei doi ar fi trebuit să urce împreună în ring, dar intervenţia chirurgicală la mîna stîngă l-a împiedicat pe Bute s-o facă atunci, aşa că meciul la categoria semigrea s-a amînat pentru 18 ianuarie.

LUCIAN BUTE: „Vrea să mă provoace”

„Dacă ar fi fost bărbat, mi-ar fi repetat chestia asta în faţă, dar a refuzat”, a continuat Pascal. Fanii lui Bute au huiduit. „Nu simt că lumea ţine mai mult cu Bute. Dar mă enervează rău de tot faptul că Interbox vrea să-l facă să pară mai iubit decît mine. Nu cred că e mai popular. Iar eu nu sînt lupul cel rău, simt doar că împotriva mea s-a dus o campanie de denigrare, iar Bute nu e decît marioneta celor de la Interbox”.

Lucian Bute (33 de ani), fost campion mondial IBF la supermijlocie, s-a scuzat şi a spus că nu a crezut niciodată că limba franceză, învăţată în Canada, îi va aduce atîtea necazuri.

„Este o expresie din regiunea Quebec şi nu am vrut niciodată să mă arăt lipsit de respect faţă de rivalul meu. Ştiu doar că vrea să se joace cu mintea mea şi să mă provoace. Eu nu mă voi lăsa provocat”, a replicat românul.

Pascal l-a atacat pe Lucian Bute ori de cîte ori a avut ocazia. „O să-i fac retragerea!”, a spus el. Jean Pascal a avut tot timpul comentarii de făcut la adresa lui Lucian Bute. Cînd meciul nu era încă perfectat, promotorii celor doi necăzînd de acord asupra termenilor galei, Pascal a spus despre tabăra lui Bute „că le e frică de meci!”.

Apoi a venit accidentarea lui Bute la mîna stîngă, operaţia, amînarea meciului, şi alt prilej de comentarii pentru Jean Pascal, Bute nu a răspuns decît foarte rar.

ALTE ATACURI LA ARESA LUI LUCIAN BUTE, potrivit GSP

„Bute e un boxer bun, dar nu unul de top. E adevărat că a fost campion, dar nu a avut parte de lupte tari. În singurul meci tare a fost făcut KO. În 18 ianuarie va fi al doilea test pentru că ştim cu toţii că sînt un boxer de elită” (Jean Pascal)

„Are două milioane de motive să accepte lupta. Pentru el e foarte bine, va încasa mulţi bani la ultima sa luptă, pentru că o să-l fac să se retragă” (Jean Pascal)

„Faţă de Lucian Bute eu mă bazez mai mult pe instinct. De fapt, aceasta e marea diferenţă dintre mine şi Bute. El este un boxer mecanic şi trebuie să înveţe să facă lucruri pentru a le pune în practică în timpul meciului. Este ca un robot. Eu sînt capabil să mă adaptez la orice situaţie. Nu are idee ce-l aşteaptă!” (Jean Pascal)

„Ştiu că în primele runde Pascal s-ar putea inspira din meciul cu Froch, dar sînt pregătit să înfrunt furtuna” (Lucian Bute)

Lucian Bute luptă cu Jean Pascal duminică dimineaţă, la ora 6:15, iar meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, după ce RCS-RDS a cumpărat drepturile de televizare.

Pentru Lucian Bute meciul cu Pascal va fi primul după mai bine de un an. Ultimul său adversar a fost rusului Denis Grachev, pe care l-a învins la puncte, după 12 runde.

Lucian Bute are 31 de victorii la profesionişti şi o singură înfrângere, înregistrată în iunie 2012, când a pierdut centura IBF în faţa lui Carl Froch.

BUTE-PASCAL LIVE. Rudel Obreja a cerut suma de 100.000 de euro oricărei televiziuni care ar fi dorit să transmită meciul.

Lucian Bute va boxa cu Jean Pascal, dispută care, în Canada, este considerată istorică. Preşedintelui Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, i se pare destul de piperată suma care a fost cerută pentru televizarea luptei. „Suma depinde de valoarea meciului. Acum, fiecare cere cât vrea. Ce, e prost cine cere? Prost e cel care dă! Televiziunile s-au deşteptat şi ele. Probabil că iau în calcul că nu au spaţiu pentru publicitate. Eu cred că meciul va ţine 12 reprize, dar în box îţi asumi un risc. Nu poţi să ştii dinainte cât va ţine, nu-i ca la fotbal. Nu ştiu cât se plătea în România pentru meciurile mele. Eu boxam în America… Glumesc, bineînţeles. Cei de la Interbox gestionau transmisiile, eu chiar nu ştiam, nu aveam nicio treabă. Nu aveam niciun drept financiar din televizare”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Leonard Doroftei.

BUTE-PASCAL LIVE. Canadianul şi-a făcut costum special, anti-Bute. Vezi cum a apărut în faţa fanilor VIDEO

 

BUTE – PASCAL LIVE: Cote la pariuri

Lucian Bute si Jean Pascal se bat in cel mai tare meci din istoria Canadei la box, asa cum spun toate site-urile de specialitate de peste ocean.

Pascal este favorit in meciul de duminica dimineata, de la ora 6:15, avand o cota de 1.62.

Bute are o cota mult mai mare, 2.30 la o victorie si 6.50 pentru o victorie prin KO, iar o victorie rapida, in prima repriza, poate aduce un castig de 66 de ori mai mare!

Cote pentru victorie:

Jean Pascal 1.62
Lucian Bute 2.30


Meci BUTE – PASCAL. La două zile după antrenamentul cu public efectuat de Lucian Bute într-un mall din Montreal, adversarul său de duminică, Jean Pascal, i-a urmat exemplul şi a efectuat câteva mişcări în faţa fanilor.

Citeşte şi Meci BUTE – PASCAL. Campionul român are şansa să lupte pentru titlul mondial al semigreilor

Apariţia canadianului s-a vrut a fi una de efect, costumul său fiind unul cel puţin avangardist. Pascal a dat şi o explicaţie pentru tricoul galben-neon, cu mâneci lungi şi care îi acoperea o parte din cap şi faţă. „Este făcut special pentru a evita microbii şi pentru a pierde în greutate„, a declarat Jean Pascal, care mai are de dat jos câteva kilograme înaintea disputei de duminică dimineaţa, cu Lucian Bute.

Citeşte şi LUCIAN BUTE, anunţ important pentru fani: Cine va transmite meciul BUTE-PASCAL în România?

Jean Pascal a comentat şi declaraţiile lui Lucian Bute, care spunea că a găsit un defect în stilul său de luptă. „Poate găsi câte defecte doreşte, eu sunt pregătit să obţin cel mai bun rezultat. Un singur lucru e sigur, veţi urmări cel mai bun Jean Pascal pe care l-aţi văzut vreodată„, a spus canadianul.

Jean Pascal, în faţa publicului