LUCIAN BUTE a ratat DRAMATIC titlul mondial după un meci declarat EGAL cu BADOU JACK

Lucian Bute a ratat titlul mondial WBC la categoria supermijlocie după ce meciul cu Badou Jack a fost declarat EGAL. Astfel, centura rămâne la campionul mondial en titre, care este Badou Jack.

01 mai 2016, 04:28

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute a ratat, duminică, la Washington, şansa de a deveni dublu campion mondial. Fostul deţinător al centurii IBF a terminat la egalitate meciul cu Badou Jack, pentru titlul mondial WBC. Primul arbitru a dat 117-111 pentru Badou Jack, iar ceilalţi doi au văzut egalitate, 114-114. Astfel, partida e declarată ca terminată la EGALITATE!

În aceeaşi gală, James DeGale şi-a apărat titlul IBF la categoria supermijlocie, după ce a trecut, prin decizie unanimă, de Rogelio Medina. BAdou Jack şi James DEGale vor lupta, la toamnă, pentru unificarea centruilor.

Badou: „Decizie de rahat a arbitrilor”. Bute: „Nu mă retrag, vreau să mă bat pentru centură”

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lupta dintre cei doi a început echilibrat și în primele patru reprize s-a mers umăr la umăr. Jack a început să lovească mai mult la corp din repriza a cincea și tot atunci a reușit și cea mai clară lovitură, un croșeu de dreapta în plin în figura lui Bute.

Badou Jack și Lucian Bute au continuat să lupte de la egal la egal și chiar dacă românul și-a folosit mai mult stânga, acesta n-a reușit să o facă tot așa de puternic cum o făcea când scria istorie.

Pe finalul meciului, Bute a încercat să-și atace mai mult adversarul, însă loviturile sale n-au fost deloc convingătoare și Jack și-a continuat stilul personal, cu multe lovituri la corp.

După acest meci, Badou Jack a strâns 20 de victorii la profesioniști, dintre care 12 obținute înainte de final. Are o singură înfrângere și două egaluri. Bute are o experiență mai mare, reușind să strângă până acum 32 de victorii, dintre care 25 prin KO, 3 înfrângeri și o remiză.