LUCIAN BUTE face un anunţ IMPORTANT. Cariera lui e la RĂSCRUCE

LUCIAN BUTE va avea joi prima apariţie publică de la înfrângerea suferită luna trecută, în faţa lui Jean Pascal. LUCIAN BUTE va susţine o conferinţă de presă, joi, la ora 12.00, în care îşi va expune planurile de viitor. Ori se va retrage, ori îi va cere revanşa lui Pascal.

13 feb. 2014, 07:35
LUCIAN BUTE face un anunţ IMPORTANT. Cariera lui e la RĂSCRUCE

LUCIAN BUTE a suferit pe 19 ianuarie a doua înfrângere a carierei, fiind întrecut la puncte de canadianul Jean Pascal, astfel că pugilistul de 33 de ani se află într-un moment de răscruce al carierei.

Citeşte şi LUCIAN BUTE, sfat de la primul său antrenor: RETRAGE-TE!

LUCIAN BUTE a anunţat pentru joi, 13 februarie, o conferinţă de presă, mulţi dintre specialişti anticipând că acesta îşi va anunţa retragerea din activitate. De altfel, vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Câtea, a declarat după partida pierdută cu Pascal că LUCIAN BUTE ar fi trebuit să se retragă după meciul pierdut în faţa lui Carl Froch.

Citeteşte şi LUCIAN BUTE, desfiinţat de antrenor: A fost pe dinafară sâmbătă, mulţi l-ar fi bătut. E traumatizat

S-a văzut în meciul cu Pascal că înfrângerea lui LUCIAN BUTE cu Froch nu a fost un accident. Atât poate el în momentul de faţă. Din 12 reprize, el a boxat doar două. Eu cred că LUCIAN BUTE trebuia să se retragă după meciul cu Froch! Rămânea «Mister KO», toată lumea spunea că acea înfrângere a fost un accident şi se retrăgea în glorie. Nici acum nu este târziu să se retragă. Cred că meciul cu Pascal a fost ultimul la profesionişti pentru LUCIAN BUTE„, a spus Vasile Câtea.

Citeşte şi Ambulanţa la casa lui Bute. În seara meciului, mama pugilistului a leşinat când l-a văzut plin de sânge

Pugilistul LUCIAN BUTE a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, disputat, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal.

LUCIAN BUTE (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.

Citeşte şi LUCIAN BUTE – bătut, dar cu conturile pline: 15 milioane de dolari din box