LUCIAN BUTE revine în RING. Când şi cu cine VA BOXA

Lucian Bute va boxa, pe 24 februarie 2017, cu Eleider Alvarez (Columbia, 32 de ani, 20 de meciuri, toate câţtigate, 10 prin KO), la "Videotron Center" din Quebec, a anunţat promotorul Groupe Yvon Michel.

07 dec. 2016, 06:10
LUCIAN BUTE revine în RING. Când şi cu cine VA BOXA

Lucian Bute va lupta, dacă va trece de Eleider Alvarez, pentru titlul WBC la categoria semigrea, cu Adonis Stevenson. Canadianul în vârstă de 39 de ani are 28 de victorii (23 prin KO) şi o singură înfrângere în carieră.

Lucian Bute a scăpat de SUSPENDAREA pentru DOPAJ

Eleider Alvarez (32 de ani) este neînvins la profesionişti, câştigând toate cele 20 de meciuri pe care le-a disputat, 10 dintre aceste victorii fiind obţinute prin KO.

Lucian Bute, 36 de ani, a disputat 36 de meciuri la profesionişti – 32 de victorii, dintre care 25 prin knockout, trei înfrângeri şi o remiză. Bute a boxat ultima dată pe 1 mai şi a remizat cu americanul Badou Jack, într-un meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

Pe 25 noiembrie, Lucian Bute a scăpat de suspendarea pentru dopaj din partea Comisiei de Box a Districtului Columbia, SUA. Suspendarea de şase luni pentru consumul de ostarină (substanţă interzisă) a expirat la 6 noiembrie.