Lucian Isar, vinovat de producerea accidentului pe Valea Oltului. A cui este maşina pe care a distrus-o soţul Alinei Gorghiu

Anchetatorii au stabilit că Lucian Isar se face vinovat de producerea accidentului de pe Valea Oltului, în urma căruia au fost distruse mai multe maşini, iar soţul Alinei Gorghiu a ajuns la spital, informează România TV. Din informaţiile RomaniaTV.net, maşina pe care o conducea Luciar Isar la momentul producerii accidentului aparţine unei firme din domeniul IT. Atât Lucian Isar, cât şi reprezentanţii firmei au refuzat să comenteze.

31 mart. 2017, 15:03

Lucian Isar este vinovat de producerea accidentului de pe Valea Oltului, au stabilit anchetatorii, potrivit România TV. La mijlocul lunii martie, Lucia Isar a provocat un accident pe Valea Oltului, în urma unei depăşiri într-o zonă interzisă. Maşina pe care o conducea a fost distrusă în întregime, iar alte două au suferit avarii serioase. Lucian Isar a fost transportat de urgenţă la spital la Bucureşti şi, din fericire, starea sa este bună.

Potrivit România TV, în dosarul acidentului de pe Valea Oltului au apărut noi martori care au declarat că soţul Alinei Gorghiu a condus foarte agresiv pe tot tronsonul de drum şi ar fi intrat în mai multe depăşiri extrem de riscante. Practic, accidentul a survenit tot din cauza unei depăşiri neregulamentare, în curbă, pe linie continuă. A izbit o autoutilitară şi un TIR care s-a răsturnat pe calea ferată. Maşina condusă de Isar a fost distrusă în totalitate. Soţul Alinei Gorghiu s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

A cui e maşina?

Lucian Isar conducea un Porsche Cayenne în momentul accidentului, maşină care nu apare în declaraţia de avere a soţiei sale, senatorul Alina Gorghiu. Ea a trecut în declaraţie un Audi Q7, achiziţionat de Lucian Isar în leasing, în 2015.

Surse consultate de RomaniaTV.net au dezvăluit că maşina distrusă de Lucian Isar are numărul de înmatriculare B-555-CGO şi aparţine unei firme private din zona IT, Computer Games Online SRL.

RomaniaTV.net i-a întrebat atât pe reprezentanţii firmei, cât şi pe Lucian Isar în ce condiţii a ajuns acesta din urmă să conducă maşina societăţii respective, ce relaţii există între ei sau cine plăteşte daunele produse maşinii, dar nu am primit niciun răspuns.

Alina Gorghiu nu a contribuit nici ea la lămurirea situaţiei, din contră. În prima ei reacţie pe marginea accidentului produs de Lucian Isar a afirmat că maşina respectivă este a cumnatei ei, sora lui Lucian Isar.

„Era cu mașina surorii. E o investigație în curs. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu au existat victime, vorbesc cu un nod în gât. Eram la Timișoara atunci. El avea o întâlnire la Sibiu, de afaceri, se întâlnea cu niște parteneri. Nu a mai ajuns la Sibiu din păcate. Este bine, cât se poate de bine după un asemenea șoc. E un accident în trafic, mai multe detalii nu pot să vă dau, mă bucur foarte mult că nu există victime”, a spus Alina Gorghiu într-o emisiune la TVR 1.

Citeşte şi: Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, RĂNIT în accidentul de pe Valea Oltului, adus la Bucureşti FOTO&VIDEO UPDATE