Lucian Mîndruţă: „Pa, Andrei. Ai făcut un show bun pe scena asta prăpădită a vieţilor noastre…!”

A murit Andrei Gheorghe. Andrei Gheorghe a fost un model pentru radio şi o revelaţie pentru TV, un coleg cu care era o plăcere chiar să te cerţi, a scris pe pagina sa de Facebook Lucian Mîndruţă, realizator DigiFM.

RomaniaTV.net
19 mart. 2018, 22:23
Lucian Mîndruţă: „Pa, Andrei. Ai făcut un show bun pe scena asta prăpădită a vieţilor noastre…!”

Prezentatorul şi realizatorul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. „E unul dintre acei oameni despre care stii ca o sa-ti lipseasca de-abia cand nu mai sunt.

Pa, Andrei.

Ai facut un show bun pe scena asta prapadita a vietilor noastre…!

Si nu, n-o sa te plangem cu lacrimi de crocodil. Stiu ca nu ti-ar fi placut si ai fi facut misto de noi. Plansul nu era genul tau, oricat de greu ti-ar fi fost. Si stiu ca ti-a fost in ultimii ani…

Un gand de imbarbatare pentru copiii tai: sa fiti tari si destepti ca tatal vostru!”, este mesajul pe care Lucian Mîndruţă l-a transmis la scurt timp după anunţul morţii lui Andrei Gheorghe.

A murit Andrei Gheorghe. El a fost găsit de un îngrijitor a declarat la Digi24 purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu.

„Momentan nu s-au stabilit cauzele decesului. Persoana a fost găsită de un îngrijitor. În jurul orei 10.15 am fost sesizaţi cu un apel la 112 în legătură cu decesul.

La faţa locului a mers un echipaj de la Poliţia Voluntari.

După identificare s-a stabilit că e vorba despre Andrei Gheorghe.

Având în vedere vârsta- 56 de ani şi decesul, colegii mei au deschis un dosar cu privire la faptul că ar fi moarte suspectă.

Aşteptăm medicii legişti pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul.

Din primele informaţii ar fi avut nişte probleme de sănătate, însă trebuie stabilite de colegii de la faţa locului”, a declarat Ciprian Romanescu.