Lucian Sănmărtean SE RETRAGE. „Perioada mea a luat sfârşit”

Lucian Sănmărtean a anunţat că renunță la activitatea de fotbalist. Mijlocașul în vârstă de 37 de ani a declarat că perioada sa s-a încheiat.

26 sept. 2017, 05:18
Lucian Sănmărtean SE RETRAGE. „Perioada mea a luat sfârşit”

Lucian Sânmărtean a evoluat ultima oară pentru Al Taawon, din Arabia Saudită, de care s-a despărțit în vara acestui an.

„Mi-e dor de fotbal, mi-e dor de tot ceea ce înseamnă să fii fotbalist, dar perioada mea a luat sfârșit. Pentru mine începe altă perioadă, sper la fel de bună”, a declarat Lucian Sănmărtean la Digi Sport.

Lucian Sănmărtean, ŢEPUIT de arabi cu o SUMĂ COLOSALĂ

Lucian Sănmărtean a povestit faptul că a fost aproape de a semna un contract cu Dinamo, fiind dorit insistent de Adrian Mutu: „M-a sunat, am avut o discuție bărbătească cu el, i-am explicat că sunt într-o perioadă de reacomodare cu fotbalul, pentru că eu patru luni de zile nu am făcut nimic. El avea nevoie de mine apt, să pot juca acum, i-am explicat că nu sunt în formă. Nu risc să ajung la echipă și să mă fac de râs. El a înțeles și rămânem în continuare prieteni. Cam asta a fost. A contat însă și faptul că eu am jucat la Steaua și am decis să nu risc să nu mă acomodez și după să fiu criticat de toată lumea”.

Lucian Sănmărtean a evoluat în cariera sa pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, Steaua, Al Ittihad, Pandurii și Al Taawon. Are în palmares două titluri în România, o Cupă a României, o Cupă a Ligii, toate cu Steaua, și un titlu și o cupă în Grecia, cu Panathinaikos. Pentru echipa naţională a jucat de 21 de ori, fără să marcheze.