Lucian Sănmărtean, terorizat de o BOMBĂ-SEXY. Gesturi extreme prin care tânăra încearcă să-i spargă CĂSNICIA

Lucian Sănmărtean are probleme mari din cauza unei tinere care a făcut o adevărată obsesie pentru celebrul fotbalist, deşi acesta are acasă o soţie şi o fiică.

24 apr. 2018, 07:25
Lucian Sănmărtean, terorizat de o BOMBĂ-SEXY. Gesturi extreme prin care tânăra încearcă să-i spargă CĂSNICIA

Lucian Sânmărtean a fost la un pas, în 2012, să îşi părăsească nevasta pentru o tânără cu care a avut o relaţie de doi ani, dar în cele din urmă a rămas lângă soţie.

Lucian Sănmărtean, ŢEPUIT de arabi cu o SUMĂ COLOSALĂ

Acum, la şase ani de la acel eveniment, fotbalistul de la FC Voluntari este protagonistul unui nou episod halucinant. O femeie încearcă să-i spargă căsnicia, prin intermediul unui site. Deşi prietenii jucătorului ştiu că acesta are un singur cont pe Instagram, pe celebra reţea de socializare mai există o pagină care poartă numele fostului star al echipei naţionale Pe acest cont sunt publicate poze în care apare o anume domnişoară, Andra. Fotografiile respective sunt însoţite de declaraţii amoroase venite din partea lui „Lucian Sânmărtean”, scrie SpyNews.

„La Mulţi Ani, iubirea mea! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat. Te iubesc!”, stă scris în dreptul unei poze, în timp ce lângă alta a fost scris mesajul „Universul”.

Apropiaţii fotbalistului susţin că acesta îi este fidel soţiei sale şi că acel cont care îi poartă numele este fals. Ba, mai mult, după ce a aflat că o persoană i-a furat identitatea pe Instagram, Lucian Sănmărtean a depus mai multe reclamaţii, însă contul a fost închis şi apoi redeschis în repetate rânduri.