Lucruri pe care îţi este ruşine să le spui soţului

Multe femei se gandesc cu emotie la viitorul sot. Nu pentru ca le-ar fi teama ca ar putea ramane nemaritate, ci pentru ca trebuie sa se adapteze la viata de cuplu. In perioada in care au fost singure, femeile au avut tmip sa se gandeasca la calorile si dorintele lor dar si la trasaturile pe care ar trebui sa le aiba viitorul partener de viata.

04 mart. 2015, 20:54
Lucruri pe care îţi este ruşine să le spui soţului

Iata ce isi doresc femeile de la jumatatile lor, dar pe care se simt un pic jenante sa le spuna cu voce tare.

Deci, ca barbat, ar trebui sa:

Sa ii transmiti ca o iubesti atat in scris cat si prin viu grai

Femeile se dau in vant dupa cuvintele acestea. Chiar si un simplu „Te iubesc” pe un Post-It, o data sau de doua ori pe saptamana. Nici SMS-urile pe acest subiect nu sunt refuzate de femei.

Sa-i ceri mana de la tatal ei

Poate ca tie ti se pare ceva de moda veche insa multe fete viseaza cu ochii deschisi la un astfel de moment (desi, n-ar recunoaste nici in ruptul capului).

Sa stii sa echilibrezi bugetul familiei

Multe femei se sperie la gandul ca intr-o zi ar putea ramane fara bani. Tocmai de aceea au nevoie de un barbat cu picioarele pe pamant care sa le linisteasca in astfel de momente.

Sa ii oferi unele momente de respiro

Uneori, femeile simt nevoia sa aiba un anumit timp doar pentru ele. Sa poata sa-si clarifice gandurile, sa descopere ce este important pentru ele in acele momente si tot asa. Asta nu inseamna, insa, ca iubita ta nu se va reintoarce la tine.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro