Lucruri pe care le vor bărbaţii de la femei

Probabil crezi ca mintea unui barbat e setata pe un singur lucru sau, cel putin, nu e la fel de complexa ca a ta – daca nu ai spus-o raspicat, macar o gandesti. Si totusi, barbatii si femeile nu sunt atat de diferiti pe cat se pare cand vine vorba de nevoile emotionale pe care le au. De fapt, cu totii cautam cam aceleasi lucruri la partener.

05 apr. 2017, 05:44
Lucruri pe care le vor bărbaţii de la femei

Iata cateva adevaruri universale despre ce-si doresc barbatii de la femei:

1. Sex

Nu e o surpriza: barbatii au nevoie de sex – mult, des, oriunde, oricand. Iar daca ii poti indeplini macar o parte din fanteziile erotice, cu atat mai bine. Insa nu totul se rezuma la sex. Intimitatea inseamna si afectiune, asa ca ofera-i partenerului tandrete si suprinde-l cu gesturi de alint.

2. Reactii sincere

Chiar daca tu crezi ca nu isi da seama cand simulezi un orgasm, barbatul de langa tine iti poate citi reactiile mai bine decat ai impresia. Asa ca evita sa mimezi: faptul ca te prefaci nu ii confirma virilitatea, iar reactiile sincere sunt intotdeauna de preferat. Mai bine discuta deschis cu el si arata-i exact ce iti place; asa va veti apropia mai mult unul de altul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.