Lucruri pe care nu le ştiai despre sâni

Vezi mai jos un top al celor mai ciudate lucruri pe care nu le stiai despre sani.

22 aug. 2014, 20:08
Lucruri pe care nu le ştiai despre sâni

Cei mai mari sani din lume apartin lui Sheyla Hershey din Brazilia. Ea a fost declarata in anul 2009 ca fiind posesoarea celui mai generos bust artificial din lume, dupa noua operatii estetice de augmentare mamara!

Exista un ONG care lupta pentru dreptul femeilor de a aparea topless in public. ONG-ul se afla in Statele Unite si pretinde ca si femeile trebuie sa aiba aceleasi drepturi ca si barbatii, care oricand pot aparea la bustul gol in public.

Sanul stang este, de obicei, mai mare decat cel drept. Niciodata cei doi sani nu sunt egali, insa diferentele sunt insesizabile, de cele mai multe ori. La fel si sfarcurile, pot fi plasate in locuri diferite pe san.

CITESTE SI: Cum influenţează forma corpului viaţa sexuală

Primul lucru pe care un barbat il observa la o femeie sunt sanii. Oricum, nu va spunem nimic nou cu asta, e ceva binecunoscut de cand lumea si pamantul. Dar se pare ca e ceva extrem de sanatos pentru sanatatea masculului, intrucat cercetatorii au declarat ca barbatul care priveste sanii unei femei timp de cateva minute pe zi are toate sansele sa-si prelungeasca viata cu aproximativ cinci ani!

Si barbatii pot alapta! E ceva extrem de rar intalnit, e adevarat, insa nu si imposibil. De obicei, lactatia mamara masculina se instaleaza la barbati in urma unor tratamente hormonale anticancerigene.

Anglia este tara cu femeile posesoare ale celor mai mari sani din toata Europa. Mai mult de jumatate din britanice poarta cupa D la sutien. Danemarca ocupa locul doi, iar Olanda locul trei. La polul opus se afla Italia, unde femeile au cei mai mici sani: mai mult de 68% dintre ele poarta cupa B.

Citeste mai mult sfatulparintilor.ro