Lucruri pe care nu trebuie să le spui într-o relaţie de cuplu

Bărbaţii implicaţii în relaţii de cuplu ştiu că există o mulţime de momente când ar trebui să-şi muşte limba şi să tacă. Întrebări de genul „Această rochie mă face grasă?" şi „Crezi că blonda aia e tare?" sunt puse săptămânal şi nu există un răspuns corect la ele pentru bărbaţii care sunt într-o relaţie de cuplu.

06 feb. 2018, 20:23
Lucruri pe care nu trebuie să le spui într-o relaţie de cuplu

Iată câteva lucruri pe care n-ar trebuie să le spui când te afli într-o relaţie de cuplu, dacă nu-ţi doreşti să dormi, în cel mai fericit caz, singur pe canapeaua din sufragerie.

Relaţie de cuplu # 1: Am ieşit la o cafea cu fosta iubită

Ce-ai făcut? Şi ai curajul să i-o spui cu atâta candoare? Îţi poţi închipui şi singur că un taifun va părea o uşoară ploaie de vară pe lângă izbucnirea de furie a iubitei tale. Niciodată nu trebuie să aduci în discuţie fosta… Cu atât mai mult să-i dezvălui soţiei că ai ieşit, chiar şi la o cafea cu ea.

Relaţie de cuplu # 2: (pune un nume aici) hai să încercăm poziţia asta

Ar trebui să ştii deja că dacă o strigi pe iubita ta cu un alt nume de fată este de rău. Iar dacă ai făcut-o în timp ce faceţi amor lucrurile sunt cu atât mai grave. Pregăteşte-te pentru tot ce este mai rău ca şi pentru o perioadă lungă de… abstinenţă.

Relaţie de cuplu # 3: Ce ţi-ai făcut la păr?

În afara greutăţii, nu îţi doreşti să pui întrebări în legătură cu părul iubitei tale. Indiferent de ce crezi tu despre ce şi-a făcut la păr, înghiţi întrebarea şi o complimentezi. Chiar şi dacă şi-a tus părul aproape la fel de scurt ca tine sau şi-a vopsit podoaba capilară în tot atâtea culori precum curcubeul.

Relaţie de cuplu # 4: De ce mănânci chestia aia?

Nu contează dacă iubita ta este subţire sau supraponderală pentru că această întrebare poate fi interpretată în două moduri. În primul rând va considera că tu crezi că este grasă şi că ar trebui să dea jos câteva kilograme, iar ea mănâncă ceva care o va face să acumuleze kilograme. Sau doi: încearcă să mănânce sănătos, iar tu i-ai amintit că mănâncă alimente care n-au nici un gust.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.