Lucruri triste despre zodii. Cine iubeşte prea mult aventuram ce zodie e cicalitoare şi cine pierde bani la jocuri de noroc

Zodia din care faci parte te poate afecta în multe feluri: de la oamenii cu care ești compatibil, hobby-uri, până la trăsăturile de personalitate. Totuși, este important să fii conștient atât de lucrurile bune, cât și de cele mai triste lucruri despre semnul zodiacal din care faci parte. Află din acest articol lucruri mai puțin pozitive despre zodii!

RomaniaTV.net
05 nov. 2018, 10:48
Lucruri triste despre zodii. Cine iubeşte prea mult aventuram ce zodie e cicalitoare şi cine pierde bani la jocuri de noroc
  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)
  • Ești prea nerăbdător. Atunci când vrei ceva, îl vrei cât mai urgent. Ambiția de care dai dovadă în tot ceea ce faci nu este neapărat un lucru rău, însă nerăbdarea poate deveni o problemă dacă uiți să îi iei în calcul și pe cei din jurul tău. Astfel, poți deveni destul de respingător.

    • Taur (21 aprilie – 20 mai)

    Încăpățânarea ta exagerată îi poate deranja pe cei din jurul tău. Ești destul de conservator în ceea ce privește ideile tale. Atunci când ți-ai fixat ceva în minte, este aproape imposibil pentru ceilalți să te facă să îți schimbi părerea.

    • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

    Ești cunoscut pentru faptul că ești extrem de sociabil. Acesta este un lucru minunat, însă partea proastă este că nu te pricepi prea bine atunci când vine vorba de păstrat secrete. De asemenea, deși comunici cu toți cei din jurul tău, mereu ai tendința să pui la îndoială loialitatea lor.

    • Rac (22 iunie – 22 iulie)

    Te plictisești foarte repede, iar oamenii nu reușesc să prezică care stare îți va dicta comportamentul în acea zi. Toată lumea știe că ești foarte sensibil și emotiv, însă faptul că treci cu atâta ușurință de la o stare la alta îi va deruta pe cei din jurul tău.

    • Leu (23 iulie – 22 august)

    Ai fost născut să te afli în lumina reflectoarelor și să primești atenție constantă din partea celor din jurul tău. Însă, atunci când te simți ignorat sau că nu ești apreciat la adevărata ta valoare, ieșirile tale sunt destul de brutale.

    • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Ești o persoană foarte bine organizată, însă ești mult prea perfecționist. Ești atent ca totul să fie aranjat până la cel mai mic detaliu, însă poate fi o problemă în relaționarea cu cei din jur. După cum știm, nimeni nu este perfect și ar trebui să găsești frumosul și în micile imperfecțiuni.

    • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

    Ești genul căruia îi ia o veșnicie să cântărească cu atenție alegerile pe care le are de făcut. Deși este bine să îți iei timp și să te gândești înainte de a acționa, mulți oameni din jurul tău te percep ca fiind mult prea indecis. Atunci când iei o decizie, ar fi bine să nu te răzgandești constant și să continui pe ceea ce ai ales.

    • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

    În timp ce mulți pot fi atrași de latura ta magnetică, tu ai tendința de a fi foarte misterios în ceea ce privește relaționarea cu ceilalți. De fapt, problema este că nu reușești să te deschizi deloc și faci ca totul să pară un secret în ceea ce te privește. De asemenea, dorința ta de a te afla doar în preajma celor mai bune lucruri poate duce spre izolare.

    • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

    Iubești aventura, iar asta reprezintă unul dintre cele mai bune lucruri la tine. Cu toate acestea, poate fi și un dezavantaj. Este posibil ca în spatele acestei curiozități de a explora să se ascundă neliniștea. Ești atât de nerăbdător să descoperi lucruri noi, încât devii tot mai agitat și ignori persoanele din jurul tău.

    • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

    Ești cunoscut pentru modul tău practic și serios de a aborda lucrurile. Totuși, atunci când este vorba de o petrecere sau de un alt eveniment social, cei din jur te-ar putea considera mai degrabă plictisitor și te vor evita din teama de a nu-și strica buna-dispoziție.

    • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

    Ești în stare să faci orice pentru a demonstra că ești diferit, iar cei din jur s-ar putea să aprecieze unicitatea ta. Totuși, ești mult prea îndârjit atunci când îți expui opiniile, iar acestea, de obicei, nu corespund cu ideile majorității. Ar trebui să îți asumi și momentele în care greșești, căci greșelile ne ajută să evoluăm.

    • Pești (19 februarie – 20 martie)

    Ești mereu cu capul în nori. Faptul că ești visător nu este un lucru rău, ci din contra. Cu toate acestea, o astfel de atitudine abordată în permanență reprezintă o problemă. Cei apropiați cu siguranță și-ar dori ca tu să petreci mai mult timp printre ei, în lumea reală.

    Vezi si semnificatia viselor in dictionar de vise