Lucrurile de care zodiile se despart cel mai greu

Viața este făcută din un amalgam de trăiri și de momente care ne pot decide viitorul. Află care sunt lucrurile de care se despart cel mai greu zodiile și cum reușesc să meargă mai departe.

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 09:34
Lucrurile de care zodiile se despart cel mai greu

Lucrurile de care zodiile se despart cel mai greu:

BERBEC – COPILĂRIA
Berbecul vrea să fie veșnic un copil, însă acest lucru nu este posibil odată ce viața le pune în față responsabilități ce nu pot fi asumate de copii. Fac față schimbărilor cu multă determinare.

TAUR – CASA PĂRINTEASCĂ
Nativul Taur este legat de casa în care a copilărit, de familie, de câinele din curte și chiar și de vecinii gălăgioși. Principalul lui scop din momentul despărțirii de casă este tocmai căutarea unui nou cămin și întemeierea propriei familii.

GEMENI – GADGETURI
Gemenii sunt înnebuniți după tablete, iPhone-uri sau alte echipamente performante moderne cu care poate fi menținut on contact continuu cu lumea. Nu știm cum ar reacționa Geamănul dacă i s-ar lua telefonul și căștile de muzică din urechi.

RAC – VIAȚA BOEMĂ
Racul duce o viață destul de boemă iar despărțirea de momentele în care doar lenevea și îi critica pe ceilalți este cruntă. Noroc că e un semn zodiacal muncitor și se adaptează ușor la un alt ritm de viață.

LEU – OGLINDA
Leul este cel mai narcisist semn zodiacal și, dacă își pierde oglinda sau i se sparge, poate suferi la fel de tare cum suferă un iubitor de animale după câinele său.

Citeste mai mult in Revista TEO