Lucrurile despre sex pe care bărbaţii vor ca iubitele lor să le ştie

Există atât de multe prejudecăţi în ceea ce priveşte viziunea bărbaţilor despre sex, încât unele dintre ele au nevoie de explicaţii mai detaliate pentru a putea fi înţelese. Chiar dacă par destul de simpli în comparaţie cu femeile, reprezentanţii sexului masculin ştiu câteva lucruri pe care noi nu ni le-am însuşit încă.

02 sept. 2014, 09:09
Lucrurile despre sex pe care bărbaţii vor ca iubitele lor să le ştie

Iata cateva curiozitati despre sex pe care batbatii ar vrea sa le stim, mai ales ca este vorba despre tendintele si preferintele lor din dormitor:

1. Complimentele functioneaza

Asa cum tu te gandesti cateodata ca abdomenul tau nu este cel mai ferm din lume atunci cand faci dragoste dupa o cina afrodisiaca alcatuita din burgeri si cartofi prajiti, barbatii au si ei tot felul de complexe. Poti sa-l ajuti pe iubitul tau sa devina mai increzator in fortele proprii, mai ales ca inainte de sex aceste temeri cresc.

Citeşte şi Cât sex este normal într-o relaţie normală?

2. Barbatii se tem de intimitate

Motivele pentru care se intampla acest lucru nu sunt nicidecum cele pe care le banuiesti tu. De fapt, studiile au demonstrat ca, in perioada copilariei, baietii sunt chiar mai dornici de afectiune decat fetele, insa acest lucru incepe sa se schimbe in adolescenta, din cauza presiunilor sociale la care sunt supusi.

Mai multe detalii pe Ele.ro.