Lucrurile pe care ar trebuie să le ceri mereu într-o relaţie

Bineînţeles că nu există relaţii perfecte, Feţi Frumoşi călare pe cai albi şi Cosânzene blânde cu cosiţele mereu aranjate. Totuşi, "fericiţi până la adânci bătrâneţi" există şi în afara basmelor, chiar dacă toate cuplurile îşi condimentează viaţa cu câte-o discuţie mai aprinsă, cu câte-o urmă mică de gelozie sau cu câte un gest nepotrivit.

29 nov. 2014, 08:40
Lucrurile pe care ar trebuie să le ceri mereu într-o relaţie

Nu vei putea sta mereu in calea neintelegerilor si nu vei putea gestiona totul perfect, insa adevarata fericire in dragoste este aceea de a te simti bine cu iubitul tau si de a-ti dori ca relatia sa continue la nesfarsit.

Citeşte şi Lucruri care fac femeile nesigure într-o relaţie de cuplu

Pentru a avea parte de o astfel de relatie, este nevoie sa-ti impui niste standarde de la care sa nu te abati niciodata. Iata care sunt cele mai importante 6 lucruri pe care ar trebui sa le pretinzi mereu de la relatiile tale:

1. Onestitatea

Sinceritatea este foarte importanta intr-o relatie, chiar daca tendinta multor cupluri este de a o evita pentru a se menaja pe ei insisi sau pentru a-si scuti partenerii de anumite suferinte. Din pacate, minciunile pot duce la nefericiri mai consistente decat recunoasterea adevarului in timp util. Minciuna prin omisiune intra in aceeasi categorie, iar scopul nu scuza mijloacele in acest sens. Relatia voastra ar avea mai mult de suferit daca v-ati complace in ascunderea adevarului decat daca v-ati asuma de la bun inceput faptele si dorintele.

Citeşte şi Învaţă-l cum să-l atingi ca să înnebunească de plăcere

2. Sexul satisfacator

Chiar daca nu este neaparat cea mai importanta componenta a unei relatii, viata sexuala a unui cuplu isi are propria importanta, destul de pregnanta, de altfel. Daca visezi la longevitate alaturi de partenerul tau, faceti in asa fel incat sa fiti amandoi multumiti de activitatile din dormitor si sa nu simtiti niciodata nevoia de altceva din acest punct de vedere.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.