Lucrurile pe care bărbaţii le doresc de la femei

Toate femeile se întreabă la un moment dat ce își doresc bărbații de la ele. Ei bine, răspunsul se poate întinde pe mai mult de două rânduri. Potrivit mai multor cercetări, lucrurile pe care bărbații le caută la partenerele lor sunt:

RomaniaTV.net
20 dec. 2017, 09:59
Lucrurile pe care bărbaţii le doresc de la femei

Să știi să te distrezi

Dacă există un lucru pe care un bărbat îl dorește la partenera sa, este ca ea să nu fie o persoană plictisitoare. Nu trebuie să fii interesată de lucrurile care-i plac lui, dar poți fi deschisă. Distrează-te, încearcă să mergi în locuri necunoscute, spune glume sau joacă-te jocuri video cu ei.

Să fii dispusă să petreceți des momente intime

Dacă sunteți deja căsătoriți, principalul lucru pe care partenerul îl va dori de la tine este sexul. Conform unui studiu recent, bărbații se gândesc la momente intime aproape la fiecare șapte secunde. Să fii activă din punct de vedere sexual este întotdeauna un plus.

Citeşte şi Mişcări cruciale pe care uiţi sa le faci în dormitor

Să miroși bine, să arăți bine, să te simți bine

Indiferent dacă formezi o relație sau nu aceste trei lucruri trebuie să fie foarte importante pentru tine. simțindu-te bine în pielea ta te va face să te simți foarte puternică. În plus, trebuie să știi că bărbații sunt foarte atenți la toate detaliile în ceea ce te privește. El va observa orice schimbare ai face!

Să fii independentă

Crezi sau nu, bărbații admiră femeile independente. Este bine să-l faci să simtă că el este umărul pe care te poți baza, dar nu trebuie să fii complet dependentă de el. Fii o femeie responsabilă, independentă, pentru că asta îl va atrage și mai mult.

Să fii implicată

Fii inteligentă și echilibrată. Nu încerca să-l implici în activitățile de zi cu zi, dar, de exemplu, dacă ești pe cale să obții un nou loc de myuncă, întreabă-l și pe el ce părere are. Arată-i întotdeauna că opinia lui este extrem de importantă pentru tine.

Citeşte şi Relaţii de cuplu: Ce spun bărbaţii când înşală

Să îl complimenteze

Un lucru important pe care bărbații îl doresc de la femei este să-l facă să se simtă bine. complimentează-l, spune-i că arată bine în cămașa roșie, spune-i că îți place părul, ochii lui etc.

Să ai încredere în tine

Lista lucrurilor pe care bărbații le doresc de la femei se încheie cu încrederea. Ești frumoasă, indiferent de ce spun cei din jur. Ce simți tu pentru tine se reflectă și este ceea ce oamenii văd despre tine, în special partenerul.

Cum să faci faţă geloziei