LUDOGORETS-STEAUA 1-0, 6-5 la PENALTY-URI

LUDOGORETS-STEAUA 1-0, 6-5 după loviturile de departajare. Steaua a ratat calificarea în Champions League după ce a pierdut returul cu Lodogorets la penalty-uri. Ludogorets a marcat în minutul 90 şi a dus meciul în prelungiri, apoi la 11 metri. Cu Stoyanov eliminat, bulgarii l-au avut în poartă pe Moţi, care a apărat două penalty-uri! Steaua va juca în grupele UEFA Europa League.

27 aug. 2014, 17:51
LUDOGORETS-STEAUA 1-0, 6-5 la PENALTY-URI

LUDOGORETS – STEAUA 1-0, 6-5 la 11 metri

LUDOGORETS s-a impus la PENALTY-URI. Moţi a apărat şuturile lui Pîrvulescu şi Râpă, iar Arlauskis a scos doar un şut. Scor final: 6-5.

RÂPĂ: RATARE 6-5

ESPINHO: GOL 6-5

PREPELIŢĂ: GOL 5-5

DYAKOV: GOL 5-4

VARELA: GOL 4-4

MARCELINHO: GOL 4-3

AD. POPA: GOL 3-3

CAICARA: GOL 3-2

SZUKALA: GOL 2-2

HAMZA: GOL 2-1

PÎRVULESCU: RATARE 1-1

WANDERSON: RATARE 1-1

KEŞERU: GOL 1-1

MOŢI: GOL 1-0

End Time FINAL 120 de minute. Urmează LOVITURI DE DEPARTAJARE

119′Red cards cartonaş roşu pentru Stoynov, pentru fault la Varela, scăpat singur. Bulgarii au rămas fără portar. Moţi intră în poartă!

Start Time A început repriza a doua de prelungiri

End Time S-a terminat prima repriză de prelungiri

100‘ – Yellow Card cartonaş galben pentru Prepeliţă

Start Time A început prima repriză de prelungiri

End Time FINAL 90 de minute. LUDOGORETS – STEAUA 1-0. Urmează PRELUNGIRI

90′ – Goals GOL LUDOGORETS! A marcat WANDERSON. LUDOGORETS – STEAUA 1-0!

85′ Substitution schimbare la Ludogorets. Misidjan iese, Wanderson intră

78′ Substitution schimbare la Ludogorets. Alexandrov iese, Dani Abalo intră

77′ Substitution schimbare la Ludogorets. Brezjak iese, Hamza intră

77‘ – Yellow Card cartonaş galben pentru Brezjak

74‘ – Yellow Card cartonaş galben pentru Stoyanov

72‘ – Yellow Card cartonaş galben pentru Breeveld

67′ Substitution schimbare la Steaua. Latovlevici iese, Pîrvulescu intră

65‘ – Yellow Card cartonaş galben pentru Varela

64′ – bară Szukala! Ocazie imensă pentru Steaua

63‘ – Yellow Card cartonaş galben pentru Dyakov

60‘ – Yellow Card cartonaş galben pentru Latovlevici

57‘ – Yellow Card cartonaş galben pentru Moţi

Start Time A început repriza a doua a meciului Ludogorets – Steaua.

End Time PAUZĂ. LUDOGORETS – STEAUA 0-0

44′ – ocazie imensă a celor de la Ludogorets! Misidjan trece milimetric pe lângă reluarea de gol

40Yellow Card cartonaş galben pentru Terziev

33′ – Arlauskis intervine excelent la lovitura liberă executată de Fabio Espinho

28′ – Misidjan cade în careul Stelei, după un duel cu Râpă, dar arbitrul lasă jocul liber

25′ – Keşeru înscrie, dar golul este anulat pentru ofsaid

16′ – Keşeru nu prinde poarta cu un şut din afara careului

12′ – Moţi reia slab cu capul pe lângă poarta lui Arlauskis

5′Substitution schimbare la Steaua. Tănase iese, accident, fiind înlocuit de Stanciu

Start Time A început meciul LUDOGORETS – STEAUA

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Echipele de start

STEAUA: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Popa, Sânmărtean, Tănase (cpt) – Keşeru.

Rezerve: Cojocaru – Filip, Iancu, Stanciu , Pirvulescu, Neagu, Vilceanu.

LUDOGOREŢTS: Stoyanov – Caicara, Terziev, Moţi, Minev – Dyakov, Fabio Espinho – Misidjan, Marcelinho, M. Aleksandrov – Bezjak.

Rezerve: Cvorovic, Choco, Anicet Abel, Dani Abalo, Zlatinski, Wanderson, Hamza.

LUDOGORETS – STEAUA este LIVE VIDEO AICI

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Giedrius Arlauskis, portarul lituanian al celor de la Steaua, va juca in meciul cu Ludogorets, din manşa a doua a play-off-ului UEFA Champions League. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS-STEAUA. LIVE VIDEO (ora 21:45) LUDOGORETS-STEAUA în PLAY-OFF

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Helmuth Duckadam a confirmat ca portarul celor de la STEAUA va juca in fata lui LUDOGORETS. „In proportie de 99%, Arla va juca in Bulgaria!”, a spus oficialul campioanei, înainte de LUDOGORETS-STEAUA. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Primă ISTORICĂ promisă de GIGI BECALI

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Giedrius Arlauskis s-a accidentat la meciul Steaua – Ceahlaul, cand a fost inlocuit de Florin Nita. Testele au aratat ca isi va reveni pana la partida de la Sofia, returul din play-off-ul Ligii, cu Ludogorets. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul LUDOGORETS-STEAUA se joaca, miercuri, in Bulgaria. La Bucuresti a fost 1-0 pentru Steaua in meciul cu Ludogorets. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Conducerea clubului Steaua a primit cele 2.200 care li se cuveneau din partea bulgarilor de la Ludogorets, în condițiile în care capacitatea Stadionului „Vasil Levski” din capitala țării de la sud de Dunăre este de 44.000 de locuri. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS STEAUA LIVE. Antrenorul bulgarilor, ATAC DUR la Costel Gâlcă

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. UEFA a trimis la meciul LUDOGORETS – STEAUA o brigadă spaniolă în frunte cu „centralul” Alberto Undiano Mallenco, ajutat la cele două linii de Roberto Diaz Perez şi Juan Carlos Jumenez. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Arbitrul central, 40 de ani, din Pamplona, a fost singurul care a reprezentat Spania la Campionatul Mondial din 2010. Mallenco a condus şi numeroase meciuri în Liga Campionilor, printre care partida din 2012 dintre CFR Cluj şi Manchester United, încheiată cu victoria „diavolilor roşii”, 1-2. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Biletele au fost scoase la vânzare la casele stadionului din Ghencea la un preț de 24 de lei, dar primele ore de la începutul comercializării tichetelor n-au mers așa cum s-ar fi așteptat vânzătorii. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. „Nu au aflat încă suporterii că se vând, dar sigur le vom da pe toate. Este interes mare, zilele trecute ne-au tot chestionat când vin biletele, doar că nu știam exact”, a declarat unul dintre casieri înainte de meciul LUDOGORETS-STEAUA. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Totuși, STEAUA va fi susținută în intenția sa de a trece de LUDOGORETS şi de a ajunge în grupele Champions League de mult mai mulți fani. Asta deoarece la meci vor asista și mulți suporteri ai celor de la ȚSKA Sofia, grupare înfrățită cu roș-albaștrii, precum și reprezentanți ai sârbilor de la Partizan Belgrad, echipă care se află în aceleași raporturi cu bucureștenii. LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Declaraţia lui Gâlcă înainte de LUDOGORETS-STEAUA

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Constantin Gâlcă, antrenorul celor de la Steaua a declarat, marţi, că meciul cu Ludogoreţ Razgrad de la Sofia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, va fi mai greu ca la Bucureşti, apreciind că echipa bulgară va risca mai mult.

„A început să miroasă a Champions League, lucrul acesta ne bucură. Meciul va fi mult mai dificil ca la Bucureşti, Ludogoreţ va risca mai mult. Sperăm ca noi, la finalul jocului, să ne calificăm. Sperăm să ne creăm multe ocazii şi să le concretizăm. Steaua va merge să atace, să-şi creeze ocazii de gol, este foarte important să marcăm. Este un lucru pozitiv pentru noi că ne sprijină fanii echipei ŢSKA Sofia. Noi am făcut un meci foarte bun şi nu i-am lăsat să se exprime la adevărata lor valoare la Bucureşti. Suntem optimişti, vrem să câştigăm meciul, chiar dacă şi un egal ne avantajează”, a declarat Gâlcă.

Tehnicianul stelist a afirmat că Arlauskis şi Tănase se recuperează şi va decide după antrenamentul oficial dacă pot fi folosiţi.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu consideră că meciul va fi greu, dar steliştii sunt pregătiţi să se califice. „Va fi un meci greu, diferit faţă de cel de la Bucureşti. Ne dorim să dominăm meciul, suntem concentraţi pentru acest lucru. Ne dorim să ieşim victorioşi şi să ne bucurăm împreună. Pentru mine nu este important cine va marca, important este ca echipa să joace bine şi să ne calificăm. I-am simţit foarte puternici, au echipă bună, dar noi vrem să alergăm mai mult, să ţinem mingea mai mult şi sigur ne vom bucura la final”, a spus Stanciu.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Declaraţia lui Dermendjiev înainte de LUDOGORETS-STEAUA

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Tehnicianul echipei Ludogoreţ Razgrad, Georgi Dermendjiev, a declarat că jucătorii săi sunt încrezători în victorie şi vor face un joc mai bun ca la Bucureşti, la meciul cu Steaua, programat, miercuri, la Sofia, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor.

„Suntem o echipă foarte bună şi suntem pregătiţi să luptăm pentru calificare. Cred că Steaua este foarte bună, are jucători buni şi nu contează dacă va lipsi Chipciu. Am discutat cu băieţii, credem în victorie şi cred că vom face un meci mai bun ca la Bucureşti”, a declarat Dermendjiev.

Jucătorul Svetoslav Diakov crede că Ludogoreţ poate marca trei goluri în faţa Stelei: „Cred că Ludogoreţ poate marca trei sau mai multe goluri mâine. Planul nostru este să facem un meci foarte bun şi să învingem Steaua”.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Echipele probabile

LUDOGORETS (4-2-3-1): Stoyanov – Júnior Caiçara, Terziev, Moţi, Minev – Dyakov, Zlatinski – Misidjan, Marcelinho, M. Aleksandrov – Younés.

Rezerve: Čvorović, Choco, Dani Abalo, Juninho Quixadá, Anicet, Fábio Espinho, Bezjak.

STEAUA (4-2-3-1): Arlauskis – Râpă, Varela, Szukała, Latovlevici – Breeveld, Prepeliţă – Ad. Popa, Sânmărtean, Tănase – Keserü.

Rezerve: Cojocaru, Toșca, Pârvulescu, L. Filip, Vâlceanu, Stanciu, Iancu.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul retur LUDOGORETS-STEAUA, din play-off-ul Champions League, este LIVE VIDEO de la ora 21:45 pe RomaniaTV.net. STEAUA câştigat meciul tur cu LUDOGORETS, scor 1-0. Partida LUDOGORETS-STEAUA se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, la Sofia, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.