Ludovic Orban: Cu siguranţă vom depune moţiunea de cenzură, am împărţit responsabilităţile cu USR şi PMP

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Arad, că Opoziţia va depune cu siguranţă o moţiune de cenzură, doar că deocamdată se poartă negocieri pentru a se asigura suficienţi susţinători, iar în acest sens au avut loc întâlniri şi cu liderii USR şi PMP, fiind împărţire responsabilităţile.

16 nov. 2018, 10:47
Ludovic Orban: Cu siguranţă vom depune moţiunea de cenzură, am împărţit responsabilităţile cu USR şi PMP

Prezent într-o conferinţă de presă la PNL Arad, Ludovic Orban a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu preşedintele PMP, Eugen Tomac şi cu liderul USR, Dan Barna, pentru a discuta pe tema moţiunii de cenzură, confirmând că aceste discuţii au loc periodic.

”Ne-am întâlnit, ne întâlnim periodic ca să ne coordonăm acţiunile şi eforturile. Noi am făcut o evaluare a situaţiei, nu pot să vă dau multe detalii, sunt lucruri care ţin de strategie. Cu siguranţă vom depune moţiunea de cenzură, dar deocamdată mai avem de purtat negocieri, chiar am stabilit aşa o împărţire a responsabilităţilor şi o intensificare a negocierilor în perioada care va urma”, a spus Orban.

Întrebat dacă crede că Opoziţia va avea suficienţi susţinători, liderul PNL a răspuns: ”Om trăi şi om vedea. Dar vom uza de toate argumentele pe care le avem la dispoziţie pentru a convinge parlamentari din majoritatea guvernamentală să susţină moţiunea”.