Ludovic Orban: Dacă premierul nu îi va scoate din Guvern pe miniştrii cu probleme, iniţiem moţiune de cenzură

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat marți că liberalii iau în calcul inițierea unei moțiuni de cenzură în cazul în care premierul Mihai Tudose nu îi va demite din Guvern pe miniștrii cu probleme.

RomaniaTV.net
10 oct. 2017, 12:18
Ludovic Orban: Dacă premierul nu îi va scoate din Guvern pe miniştrii cu probleme, iniţiem moţiune de cenzură

„Țara arde și în timpul ăsta PSD-iștii își reglează conturile în stil mafiot. În timp ce prețul la carburant, la energie electrică, la gaz, ROBOR, cresc. În timp ce mediul de afaceri este în stare de asediu, bulversat de aberațiile fiscale inițiate de Guvern, nu se știe ce se va întâmpla cu Pilonul 2 de pensii, balanța comercială a României se dezechilibrează pe zi ce trece, ce fac PSD-iștii? Se bat între ei pentru a-și împărți ciolanul și pentru a-și împărți sferele de putere”, este de părere preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Îl somăm pe Tudose să nu mai facă pe viteazul la televizor, să nu mai voteze în Biroul sau în conducerea PSD pentru menținerea în funcții a miniștrilor cu probleme penale și îl somăm să inițieze, pentru că are atribuțiile constituționale, fără să mai ceară voie de la Dragnea, scoaterea, evacuarea din Guvern pe scara de urgență a miniștrilor cu probleme, indiferent că sunt probleme penale, probleme de plagiat sau că sunt probleme de analfabetism sau de incompetență crasă. În cazul în care nu va iniția scoaterea din Guvern a tuturor miniștrilor cu probleme, luăm în calcul inițierea unei moțiuni de cenzură„, a declarat Orban, după ședința Biroului Executiv al PNL, care a avut loc la Parlament.