Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Dacă nu e bun la Ministerul Economiei, nu înţeleg de ce ar fi bun ca prim-ministru

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat luni că nu înțelege de ce Mihai Tudose, propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru, ar fi bun ca premier când "nu e bun la Ministerul Economiei".

26 iun. 2017, 11:51
Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Dacă nu e bun la Ministerul Economiei, nu înţeleg de ce ar fi bun ca prim-ministru

„Eu am rămas nedumerit în urma acestei nominalizări pentru că am văzut raportul prezentat de Dragnea cu zero măsuri realizate, două măsuri realizate parțial și, dacă nu mă înșel, 17 măsuri din programul de guvernare nerealizate. Adică, dacă un pesedist nu e bun la Ministerul Economiei, nu înțeleg de ce ar fi bun în funcția de premier. Mi-aduc aminte că m-am întâlnit față în față cu Mihai Tudose în comuna Viziru, în alegeri, unde îl aștepta pe domnul Dragnea și, din fericire, în comuna Viziru i-am bătut pe pesediști, așa că prezența mea a avut efecte mai benefice decât prezența domnului Tudose și a domnului Dragnea”, a susținut liderul liberalilor, după ședința Biroului Politic Național al PNL.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat luni pentru funcția de premier de către Comitetul Executiv Național al PSD.

Citeşte şi: Mihai Tudose este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Ce notă a primit Tudose la evaluarea lui Dragnea