Ludovic Orban, ieşire dură împotriva lui Liviu Dragnea. „Am urmărit delirul unui dictator nebun!”

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat, duminică, după Consiliul Național al PSD, că Liviu Dragnea a dovada celei mai dure poziții anti-europene, prin care a declarat practic război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene și NATO.

16 dec. 2018, 18:51
Ludovic Orban, ieşire dură împotriva lui Liviu Dragnea. „Am urmărit delirul unui dictator nebun!”

Ludovic Orban l-a atacat dur pe Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea și a ținut să o demonstreze astăzi întregii țări din cadrul reuniunii PSD. E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să așeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistență întrega Românie cu Partidul.Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziții anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene și NATO”, a declarat Ludovic Orban într-un comunicat de presă.

LIVIU DRAGNEA anunţă plângere de înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis şi cere Guvernului „amnistie şi graţiere”

Liderul PNL a precizat că Liviu Dragnea este capabil de orice ticăloșie împotriva României doar pentru a-și servi propriul interes: „Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituțiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv și mai ticălos discurs antidemocratic și antieuropean de la aderarea României la UE.Liviu Dragnea este inamicul public numărul 1 al oricărui român care îți dorește să trăiască într-o țară civilizată, bazată pe respectarea legii și pe justa recompensare a muncii sale. Acest individ este capabil de orice nenoricire și ticăloșie împotriva intereselor firești ale României doar pentru a-și servi propriul interes”.

Ludovic Orban a subliniat că demersul de înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis a lui Liviu Dragnea este „o iluzie”.

„Atacul lansat la adresa președintelui Klaus Iohannis, lipsit de rațiune și argument, este un semnal înfiorător dat tuturor celor care privesc spre România. Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea în cazul șefului statului este o iluzie, însă este un mesaj extrem de parșiv la adresa oricărui român care are curajul să i se opună proiectului de dominație al lui Liviu Dragnea”, a punctat declarat Ludovic Orban.