„Luis Fonsi, interepretul Despacito, a murit în accident”. Ştirea falsă care a făcut înconjurul planetei

Ştiri despre moartea cântăreţului Luis Fonsi s-au răspândit rapid la începutul acestei săptămâni, cauzând îngrijorare în rândul fanilor din întreaga lume. Cu toate acestea, ştirea din august 2017 a fost confirmată ca o farsă şi din fericire, cântăreţul care a bătut recordurile cu piesa “Despacito“ este viu şi bine.    

16 aug. 2017, 13:45

„Iubitul cântăreţ Luis Fonsi a decedat. Luis Fonsi s-a născut la 15 aprilie 1978 la San Juan. Vă rugăm să vă arătaţi simpatia şi condoleanţele comentând şi dând like la această pagină”, posta o pagină de Facebook în urmă cu câteva zile.

Potrivit postării, artistul ar fi decedat în urma unui accident de maşină. Astfel, sute de fani au început să îşi exprime regretul prin mesaje de condoleanţe.

Nu vă îngrijoraţi, Luis Fonsi este teafăr şi nevătămat! Din fericire, ştirea a fost falsă. Iar Luis Fonsi a fost victima reţelelor de socializare. Nu este singurul artist care se confruntă cu această problemă, în trecut şi Rihanna, dar şi Beyonce au trecut printr-un astfel de episod.

„Este o mare onoare pentru mine să susţin un concert în Egipt! Echipa mea nu doarme! Iubesc să am turnee în întreaga lume”, a infirmat ştirea falsă însuşi cântăreţul.