Lumină în cazul morţii Israelei Vodovoz, medicii legiştii îi fac autopsia. Liviu, dispărut fără urmă

Autoritățile încearcă și acum să facă lumină în cazul morții Israelei Vodovoz. Polițiștii reiau cercetările, iar medicii legiști se pregătesc de autopsia femeii de afaceri. În tot acest timp, rudele pun la punct înmormântarea care va avea loc în Israel și încearcă să ia legătura cu Liviu Arteni, fostul soț al vedetei, despre care nu se mai știe nimic.

12 mart. 2018, 06:34
Lumină în cazul morţii Israelei Vodovoz, medicii legiştii îi fac autopsia. Liviu, dispărut fără urmă

Israela Vodovoz se pare că ar fi murit în urmă cu fix o săptămână, dar abia după 5 zile a fost descoperită fără suflare în casa ei. Autopsia va scoate la iveală cauza exactă a morții, iar polițiștii continuă cercetările în apartamentul femeii de afaceri.

„În ziua de luni a fost ultima zi când cineva a putut să discute cu Israela Vodovoz… de marți nu a mai răspuns la telefon și nu a mai postat pe Facebook, a dus la semne de întrebare… atunci când am primit telefonul imediat am anunțat și poliția, am ajuns la ușa dnei Vodovoz”, a declarat avocata femeii de afaceri.

Vezi şi> Israela Vodovoz s-a întors din lumea de dincolo, a fost în moarte clinică. Ce a mărturisit despre experienţa bizară

Doamna Aneta Lipan, vecină a Israelei, este și acum șocată de moartea acesteia.

„Am rămas, ce să vă spun, că era căzută în baie, lângă wc jos şi vă închipuiţi că de 5 zile săraca… Nu mai primea pe nimeni în casă, chiar pe doamna administrator, când se ducea să ia întreţinerea, numai la uşă”, a povestit o vecină.

Vezi şi> ISRAELA şi-a făcut testamentul înainte de moarte. Ce avere uriaşă a ratat Liviu, fostul soţ al Israelei Vodovoz

Unele voci estimează averea Israelei Vodovoz la 50 de milioane de euro. Chiar dacă unii contestă această sumă, Liviu Arteni, fostul soț al afaceristei, este acum îndreptățit la jumătate din banii, bunurile și terenurile ei. Numai că nimeni nu dă de el.

„Anul trecut s-a făcut masa partajabilă, dl Arteni se poate considera un om bogat… mă refer la imobile, case și terenuri… am încercat și am sunat pe cineva din Franța, unde a stat vara trecută, dar se pare că nimeni nu mai știe unde este sau unde ar putea fi”, a mai spus avocata. 

După finalizarea anchetei, rudele o vor înmormânta pe femeia de afaceri în Israel.