Luna în care te-ai născut poate dezvălui multe despre viaţa ta amoroasă. Eşti născut în martie? În septembrie?

Poate că este destul de greu de crezut, însă luna în care ne-am născut poate dezvălui multe lucruri despre viața noastră personală și, mai ales, despre viața noastră amoroasă, despre dragoste, în general.

11 mart. 2018, 11:44
Luna în care te-ai născut poate dezvălui multe despre viaţa ta amoroasă. Eşti născut în martie? În septembrie?

DECEMBRIE:

Dacă te-ai născut în luna decembrie, viața ta amoroasă este una de vis. Ești foarte creativ atunci când ești interesat de o persoană. Îți place să încerci lucruri noi, mai ales atunci când vine vorba de amor, și, mai important, nu te plictisești niciodată în dormitor.

NOIEMBRIE:

Dacă te-ai născut în luna noiembrie, viața ta amoroasă este perversă pentru că așa ești și tu. Într-un mod bun, bineînțeles! Îți place să fii dominat de partener, dar în egală măsură îți place să și domini. Ești o persoană destul de posesivă și îți place să încerci lucruri noi.

OCTOMBRIE:

Dacă te-ai născut în luna octombrie, te aștepți ca fiecare persoană pe care o cunoști să fie dragostea vieții tale. Niciodată nu te grăbești când vine vorba de relații și ești maestru în arta seducției. Ești unul dintre cei mai plăcuți oameni și nu ai cum să treci neobservat.

SEPTEMBRIE:

Dacă v-ați născut în luna septembrie, viața voastră intimă este minunată. Sunteți o persoană foarte pasională când vine vorba de dragoste și intimitate. Ești o persoană emoțională și grijulie. Oamenii născuți în septembrie au așteptări nerealist de mari față de la oamenii din jurul lor.

AUGUST:

Dacă te-ai născut în luna august, viața ta amoroasă nu este cea mai fericită. Fie ești o persoană extrem de generoasă cu persoana iubită, fie ești extrem de egoistă. Nu îți place deloc să ți se spună ce să faci în dormitor și este posibil să ai discuții aprinse cu partenerul din această cauză.

IULIE:

Dacă te-ai născut în luna iulie, viața ta amoroasă este destul de satisfăcătoare. Îți dorești o legătură emoțională cu o persoană înainte de a ajunge în dormitor. Ești extrem de loial față de persoana cu care te afli într-o relație și îți place să le dai altora aceeași satisfacție pe care o experimentezi tu.

IUNIE:

Dacă te-ai născut în luna iunie, viața ta amoroasă este foarte experimentală. Îți place să încerci noi poziții, ești foarte intens în pat. Nimic nu este tabu pentru tine când vine vorba de a încerca noi lucruri în dormitor, mai ales dacă persoana cu care te afli este la fel de dezinhibată ca și tine.

MAI:

Dacă v-ați născut în luna mai, atunci ești ca un Dumnezeu al dragostei. Ești destul de special în viața oamenilor cu care a avut o relație și nu ești uitat cu ușurință. Ești ca o mașină de dragoste, care pur și simplu nu se poate abține de la aș exprima sentimentele.

APRILIE:

Dacă te-ai născut în luna aprilie, s-ar putea să ai o viață amoroasă minunată, însă acest lucru depinde doar de tine. Ești o persoană vulcanică și energică, iar atunci când îți place o persoană nu renunți până nu obții iubirea acesteia. Aceste persoane vor să fie întotdeauna în lumina reflectoarelor.

MARTIE:

Dacă te-ai născut în luna martie, viața ta amoroasă tinde să fie una cu multe experiențe plăcute. Ești o persoană extrem de spirituală, care simte o legătură specială cu persoana cu care se află într-o relație, ceea ce te face să-i dorești să petreci cât mai mult timp în pat cu ea, în intimitate.

FEBRUARIE:

Dacă v-ați născut în luna februarie, atunci viața ta amoroasă este una aventuroasă. Ești extrem de pasional cu persoana iubită. Ești dezinhibat în dormitor și ai încerca tot ce îți vine prin cap. Ești o persoană creativă și cu imaginație.

IANUARIE:

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, viața ta amoroasă nu este atât de bună pe cât ți-ai dori. În momentul în care te îndrăgostești, ești perseverent până când obții ceea ce-ți dorești.