Lună Nouă din 18 noiembrie. Astrologul Oana Hanganu spune ce se întamplă cu zodiile

Luna Nouă din 18 noiembrie va fi un eveniment special! În Scorpion vor fi: Soarele, Luna, Jupiter, Venus și Mercur.

17 nov. 2017, 12:02
Lună Nouă din 18 noiembrie. Astrologul Oana Hanganu spune ce se întamplă cu zodiile

Sâmbătă, 18 noiembrie, va fi Lună Nouă în Scorpion, o zodie a transformării, a misterelor și a puterii, a senzualității, dorințelor și trăirilor intense, dar și a banilor și dorinței de siguranță. 

Luna Nouă din 18 noiembrie va aduce, pentru toate zodiile, șansa unor schimbări, dar și puterea de a duce la îndeplinire orice plan sau dorință. Fiecare semn zodiacal va primi ceva din puterea extraordinară a Scorpionului pentru care nu există „Nu pot”!

Conjunctura astrală a zilei va fi specială: în Scorpion, zodia puterii, se vor afla Soarele și Luna alături de Jupiter, considerat, în astrologie, patronul Norocului, aducătorul de șanse, optimism, sete de cunoaștere și spirit de aventură.

Jupiter ne ajută să vedem partea plină a paharului și aduce soluții nesperate în situații care par fără ieșire.

Dar Jupiter este nu doar Marele Benefic, ci și Marele Justițiar. Prezența sa în Scorpion, zodia legată de bani, sex și putere, nu este deloc străină, din perspectivă astrologică, de marile scandaluri cu tentă sexuală sau financiară, în care sunt implicate persoane importante din lumea cinematografiei, politicii, sportului etc.

Nu întâmplător acum ies la iveală secrete întunecate din trecutul unor oameni care au abuzat de puterea lor și care trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut.

Iată cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă din 18 noiembrie și de Jupiter aflat în Scorpion:

Berbecii își vor rezolva problemele financiare cu ajutorul altora, iar în plan amoros, vor dărui și vor primi mai multă pasiune.

Taurii vor renunța la relațiile superficiale sau colaborările profesionale în care nu se simt apreciați cu adevărat.
Gemenii vor dori un alt stil de viață, vor avea grijă de sănătatea lor și vor lua în calcul schimbări în plan profesional.
Racii vor căuta o iubire adevărată sau vor dori să devină părinți sau să aibă o relație mai bună cu copiii lor.

Citeşte mai multe pe huff.ro