Luptător MMA, UCIS în propria casă, în faţa FAMILIEI SALE

Un luptător de arte marţiale mixte (MMA) a fost ucis în faţa familiei lui. Trei bărbaţi înarmaţi au pătruns în locuinţa luptătorului pe uşa din spate, înainte de miezul nopţii.

04 apr. 2018, 15:31
Luptător MMA, UCIS în propria casă, în faţa FAMILIEI SALE

Adriano Sylberth Santana Pereira (39 de ani), brazilianul cunoscut ca profesionist sub numele Mamute (Mamut), a încasat un glonţ în față. Apoi, bărbatul a fost înjunghiat. Crima a avut loc chiar în interiorul casei sale, unde se afla alături de familia sa, în regiunea metropolitană Belem din statul Para.

Trei bărbaţi înarmaţi au pătruns în locuinţa luptătorului pe uşa din spate, înainte de miezul nopţii, şi l-au împuşcat pe Mamute. Bărbatul a fost ucis în fața familiei sale, respectiv a soției și fiului său de 9 ani. Nu se cunoaște încă motivul crimei.

Glonţul l-a lovit în faţă pe Mamute, însă când asasinii şi-au dat seama că acesta nu a murit, l-au înjunghiat de mai multe ori în piept, potrivit stirileprotv.ro. Oribila crimă a avut loc chiar în faţa soţiei şi a fiului său de nouă ani. Ca prin minune, aceștia au scăpat nevătămaţi. Poliţia militară braziliană a reţinut deja doi suspecţi în acest caz. Aceștia au 21, respectiv 22 de ani.