LYON-ASTRA 1-2 în play-off-ul UEFA EUROPA LEAGUE

LYON-ASTRA 1-2. Astra a dat lovitura, 2-1 pe terenul lui Lyon, şi are prima şansă la calificarea în grupele Europa League după prima manşă din play-off. Returul se joaca saptamana viitoare in Romania.

21 aug. 2014, 20:23
LYON-ASTRA 1-2 în play-off-ul UEFA EUROPA LEAGUE

LYON-ASTRA 1-2. Astra a profitat de absenţele din lotul lui Lyon, dar şi de eliminarea lui Rose.

– min. 81: BUDESCU înscrie din penalty. LYON – ASTRA 1-2

– min. 78: cartonaş roşu pentru Rose. Lyon rămâne în 10 oameni

– min. 71: FATAI a egalat. LYON – ASTRA 1-1

– min. 26: MALBRANQUE a deschis scorul. LYON – ASTRA 1-0

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. Componenţa formaţiilor:

Lyon: A. Lopes – Jallet, Bakary Kone, L. Rose, Tolisso – Ferri, Gonalons, Mabranque – Lacazette, Yattara, Bahlouli.

Astra: S. Lung jr. – Pliatsikas, Ben Youssef, Oros, J. Morais – Enache, Seto, Yahaya, Laban – Budescu, Fatai.

LYON are prima şansă în meciul cu ASTRA, din prima manşă a play-off-ului UEFA Europa League, dar trupa din Giurgiu speră să dea lovitura şi să joace, în premieră, în grupele competiţiei.

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. Daniel Isăilă, antrenorul celor de la Astra, are dificultăți din cauză că Găman, Budescu şi Laban au probleme medicale. „Asta este situația, însă cei care suntem sănătoși trebuie să ne bucurăm de acest joc, pentru că nu există plăcere sau motivație mai mare decât să joci un play-off în compania unui astfel de adversar. Să ne bucurăm de meci și să ne autodepășim, cei de la Lyon pornesc favoriți, dar în sport orice este posibil”, a spus Daniel Isăilă înainte de LYON-ASTRA.

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. Patronul celor de la ASTRA, Ioan Niculae, este optimist înaintea meciului de la LYON: „Noi am avut cea mai grea tragere la sorți, dar nu ne sperie nimic. Sper să ne țină norocul, pentru că am avut mereu, când am mers la meciurile din deplasare”. „Au și ei carențele lor, sperăm să ne ridicăm la nivelul lor și mergem la victorie.”, a spus și Gabriel Enache, de la ASTRA.

LYON – ASTRA, LIVE VIDEO în Europa League. Video de la meciul Mlada Boleslav-Lyon 1-4:

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. Antrenorul celor de la Lyon, Hubert Fournier, a declarat în conferinţă de presă dinaintea meciului cu Astra Giurgiu că formația giurgiuveană nu trebuie subestimată. „Suntem pregătiţi pentru meciul cu Astra Giurgiu. Am studiat jocul lor, sunt o echipă care nu trebuie subestimată. Atenţie la Fatai, este un atacant rapid. Astra excelează pe contraatac. Trebuie să fim atenţi la aceste faze ale jocului. Va trebui să ne impunem jocul. Suntem obligaţi să obţinem cel mai bun rezultat pentru a fi liniştiţi în retur. Va trebui să fim concentraţi şi determinaţi în faţa unei echipe din România dificil de controlat. Va trebui să luăm o opţiune bună în tur, deoarece pe teren propriu românii sunt periculoşi”, a spus Hubert Fournier înainte de meciul LYON-ASTRA.

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. Absenţă de marcă pentru LYON

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. Lovitură grea pentru LYON, cu doar o zi înaintea partidei tur cu ASTRA, din play-off-ul UEFA Europa League. Mijlocaşul Yoann Gourcuff este indisponibil pentru meciul de joi. Gourcuff a reluat antrenamentele, după o accidentare, dar nu este apt pentru meciul de joi, după cum a precizat antrenorul echipei franceze, Hubert Fournier. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a avut o serie de accidentări în ultimii ani, care l-au ținut departe de gazon perioade lungi de timp. Gourcurff a jucat ultimul meci oficial pe 10 mai, într-un meci pierdut de LYON cu Lorient, scor 0-1, când a fost introdus pe teren în ultimele 13 minute ale meciului.

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. LYON, cu 7 titluri din 2001 încoace și cu prezenţe repetate în grupele Champions League, nu poate conta pe mai mulți jucători de bază: Bisevac (contractură la copasa dreaptă), Umtiti (leziune musculară), Malbranque (incert, accidentare la genunchi) și Gourcuff (probleme la glezna dreaptă).

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. Două probleme de lot are și Daniel Isăilă, antrenorul de la ASTRA: Găman (leziune musculară) și Laban (probleme la genunchiul drept). Mijlocașul Elliott Grandin, care și-a pus săptămâna trecută semnătura pe un contract cu Astra, nu va avea drept de joc pentru această partidă, nefiind inclus pe lista UEFA.

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. Arbitrul spaniol Carlos Gomez va conduce la centru meciul dintre echipa franceză Lyon şi Astra, care se va disputa, joi, de la ora 21:30, în prima manşă a play-off-ului Europa League, informează site-ul oficial al UEFA. Gomez va fi ajutat la cele două linii de conaţionalii săi Javier Rodriguez şi Luis Martinez. Rezervă va fi Jose Gonzale.

LYON-ASTRA LIVE VIDEO. Echipe probabile:

Lyon: Lopez – Jallet, Kone, Rose, Tolliso – Mvuemba, Ferri, Gonalons, Danic – Lacazette, Njie.

Astra: Lung – Pliatsikas, Oros, Ben Youssef, Junior Morais – Seto, Yahaya – Enache, Budescu, Willliam – Fatai.