„M-am CULCAT CU EL. Aia e…” Mărturisire-ŞOC la „INSULA IUBIRII”. Şi-a ÎNŞELAT SOŢUL chiar în timpul show-ului

Hannelore, una dintre cele mai comentate concurente de la o emisiune de televiziune a mărturisit unei prietene că şi-a înşelat soţul chiar în timpul filmărilor. Acest lucru a dus la divorţul dintre Hannelore şi soţul ei, Bogdan. După divorţ, Hannelore s-a răvăzut cu Andy, bărbatul cu care l-a înşelat pe Bogdan, la un târg de nunţi din Timişoara.

RomaniaTV.net
23 ian. 2019, 20:47

Despre cei doi au apărut speculații conform cărora aceștia ar fi avut parte de o noapte fierbinte împreună. „M-am culcat cu el. Aia e! Mă doare tare ce a făcut Bogdan. Asta m-a făcut să mă întâlnesc cu el aseară”, i-ar fi spus Hannelore unei prietene.

Bogdan, fostul soț al lui Hannelore, a reacționat după apariția zvonurilor. „În primul rând este viaţa ei şi poate să facă ce îşi doreşte pentru că prea puţin îmi pasă în aceste momente. Viaţa mea merge înainte şi nu-mi voi da liniştea şi fericirea pe acţiunile lor”, a spus Bogdan Ionescu.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi. De curând, Hannelore și Bogdan au confirmat că au divorțat.

Hannelore de la Insula iubirii este foarte rănită după divorțul de Bogdan, așa că face orice să-l uite pe fostul soț. Recent, fosta concurenta s-a întâlnit cu Andi, iar cei doi și-au petrecut noaptea împreună. Când a aflat, Bogdan a reacționat imediat.

Când era în Thailanda, Hannelore de la Insula iubirii a negat cât a putut de mult că între ea și Andi nu a fost niciun fel de atracție, ci că Bogdan este singurul bărbat pe care îl dorește. Cei doi s-au întors în România, în primăvara anului trecut au făcut nunta, iar la doar câteva luni după au decis să se despartă.

De curând, Andi și Hannelore de la Insula iubirii s-au întâlnit din nou  la un târg de nunți, unde fosta concurenta a mers cu rochiile pe care le face. Acolo, cei doi s-au văzut și au fost tare încântați de întâlnire. Acum a ieșit la iveală și ce s-a întâmplat după aceea. Potrivit informațiilor apărute în presă, după terminarea evenimentului, Hannelore și Andi s-au întâlnit și și-au petrecut noaptea împreună. Ceea ce nu au putut face în Thailanda, s-a întâmplat în Timișoara. Se pare că fosta concurentă a recunoscut că s-a culcat cu ispita masculină, iar aceasta a fost dată de gol chiar de o prietenă.

După ce a aflat că Hannelore și Andi și-au petrecut noaptea împreună, Bogdan a făcut primele declarații despre cele întâmplate. Fostul soț al concurentei susține că nu-i pasă de ceea ce s-a întâmplat și că viața merge înainte pentru el.

„În primul rând este viaţa ei şi poate să facă ce îşi doreşte pentru că prea puţin îmi pasă în aceste momente. Viaţa mea merge înainte şi nu-mi voi da liniştea şi fericirea pe acţiunile lor”, a spus Bogdan Ionescu pentru Antena Stars.