Mă iubeşte, nu mă iubeşte! Ce SENTIMENTE are, în funcţie de FLORILE pe care ţi le dăruieşte

Ai primit un buchet de flori, iar primul sentiment care te încearcă este acela de bucurie. Cu toate acestea, urmează întrebarea: "Ce înseamnă asta? Oare chiar mă iubeşte?". Sentimentele pot influenţa alegerile pe care le fac partenerii atunci când ne dăruiesc flori.

11 feb. 2014, 19:06
Mă iubeşte, nu mă iubeşte! Ce SENTIMENTE are, în funcţie de FLORILE pe care ţi le dăruieşte

Iată ce semnificaţie au florile pe care le primeşti:

Trandafirii roşii = „Sunt îndrăgostit”: Un bărbat care este îndrăgostit lulea va alege trandafirii roşii. Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine, scrie one.ro.

Trandafirii „non-roşii” = „Te plac foarte mult”: Un bărbat care într-adevăr place o femeie, dar căruia îi e teamă ca acest lucru se petrece cumva prea devreme, va alege să dăruiască un buchet de trandafiri…dar nu roşii.

Citeşte şi Urmăreşte-i limbajul trupului: 10 semne că o femeie e interesată de tine

Crinii = „Nu ştiu încotro merge relaţia”: Atunci când vorbim despre relaţiile care merg bine, în care membrii se plac reciproc, dar nu sunt întocmai siguri de ceea ce îţi doresc în viitor, bărbatul va alege să dăruiască un buchet de crini.

Floarea ta preferată  = „Vreau ca totul să devină mai serios”: Asta înseamnă că vrea să îţi arate că îi pasă de tine şi vrea să îţi demonstreze că are gânduri serioase.

Buchetul mix = „Nu te plac foarte mult”: Un bărbat care nu are gânduri prea serioase va face o asemenea alegere.

Citeşte şi Ce se întâmplă în creierul tău atunci când te îndrăgosteşti VIDEO