MĂCEL într-o localitate din Vaslui. Un bărbat a murit, alţi patru sunt GRAV RĂNIŢI

Măcel în plină stradă între două grupuri rivale dintr-o localitate din Vaslui. Un om a murit, vineri seară, iar alți patru, printre care și un minor, au fost răniți. Victimele au fost atacate pe drumul spre casă cu lanţuri şi topoare şi bătute cu sălbăticie.

29 aug. 2015, 07:04
MĂCEL într-o localitate din Vaslui. Un bărbat a murit, alţi patru sunt GRAV RĂNIŢI

Grupul celor cinci locuia în Siteni, localitate a comunei Blăgești și au venit la cumpărături la centru de comună. După ce au ieșit din magazin, în drum spre casă, au fost atacați de un grup de persoane din care, se pare că făcea parte și cumnatul unuia dintre cei care au căzut victime bătăii. Au fost atacați cu pari și securi și, în urma loviturilor primite, un bărbat de aproximativ 45 de ani a decedat, alți doi, tată și fiu sunt în comă la un spital din Iași și alți doi bărbați sunt în stare gravă dar au refuzat internarea pe motiv că nu au venituri și nu au cu ce să plătească spitalizarea.

Zona a fost împânzită de polițiști și de procurori care anchetează acest caz, informează vremeanoua.ro. Deocamdată, au fost reținuți doi dintre agresori și oamenii legii sunt pe urmele celui de-al treilea.