MĂCEL între romi la Timişoara. Două clanuri s-au bătut cu BÂTE şi TOPOARE în plină stradă VIDEO

O stradă din Timişoara s-a transformat, joi seară, în teatrul de luptă al unor grupări de romi care s-au luat la bătaie cu bâte şi topoare, din motive deocamdată necunoscute. Îngroziţi de cele petrecute, mai mulţi oameni au alertat poliţia, iar forţele de ordine au fost nevoite să apeleze la focuri de avertisment pentru a opri măcelul.

RomaniaTV.net
01 aug. 2013, 18:48
MĂCEL între romi la Timişoara. Două clanuri s-au bătut cu BÂTE şi TOPOARE în plină stradă VIDEO

Un scandal a izbucnit, joi seară, la Timişoara, între două grupuri de romi. Două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean din municipiu, pentru îngrijiri medicale, după ce, potrivit martorilor, cei implicaţi în scandal s-au lovit cu bâte şi topoare. Alte două au fost conduse la Poliţie, pentru audieri.

Scandalul s-a petrecut pe strada Braşov, iar un echipaj de jandarmi s-a prezentat la faţa locului pentru a aplana conflictul. Două persoane au fost duse la poliţie, iar alte două la spital, unde s-au mutat şi cele două grupări de romi, pentru a se asigura că răniţii primesc cel mai bun tratament. Pentru a evita un nou posibil conflict, poliţiştii s-au deplasat, de asemenea, la Spitalul Judeţean Timişoara.