Macinat de cancer, o VEDETĂ de la noi nu renunţă la vicii. „N-am uitat de femei, mai merg la prostituate”

Marian Dârţă, stilistul vedetelor, se luptă de ani buni cu o boală de piele, psoriazis, care-l impiedică să-şi găsească o iubită. Oamenii se uită ciudat la el, aşa că preferă să păstreze distanţa şi, la o adică, să meargă la prostituate atunci când simte nevoia.

29 apr. 2014, 15:14
Macinat de cancer, o VEDETĂ de la noi nu renunţă la vicii. „N-am uitat de femei, mai merg la prostituate”

Marian Dârţă a fost unul dintre cei mai iubiti stilişti, primul de pe piata din România, în urmă cu zece ani, iar vedetele stăteau la coadă pentru a-şi lăsa podoaba capilară pe mâinile lui, scrie cancan.ro. In urma cu patru ani, insa, acesta a intrat intr-un con de umbra, iar la scurt timp dupa aceea a primit o lovitura crunta: s-a imbolnavit de cancer.

Citeşte şi Drama ASCUNSĂ a lui Mihai Petre. „S-a PRĂPĂDIT în câteva luni. Boala asta a luat milioane de oameni”

Marian Dârţă se lupta deja de multi ani cu o boala de piele, psoriazisul, iar cancerul l-a dat total peste cap. Acum se află in situatia de a se opera pentru a treia oara pe creier, caci cancerul a recidivat, dar Marian incearca sa fie optimist in privinta sanselor sale de vindecare, ba chiar face si haz de necaz.

 Citeşte şi Un produs care împrospătează respiraţia creşte riscul de cancer

„Stau foarte bine cu dragostea, am o catelusa, Pufi, a nascut vineri, am si cinci nepoti acum. Nu am o persoana speciala in viata mea si nu ma ascund. De ce sa mint? Sunt un om care are probleme cu pielea si s-au uitat femeile la mine poate pentru bani. Daca ma dezbrac am aceste probleme si pe coate si pe picioare si de ce sa ma ascund? Dacat sa vina una pentru bani, mai bine ma duc la o prostituata. Ia fetita prestarea, hop top sa ti-o-ndop cinci minute cu dus cu tot. Pe bune, asta e viata. Decat sa ma dau mare macho man cum se dau unii si il iau in fund mai rau ca… ma intelegi. Nu mi-e greu fara o femeie in viata mea, ma ajuta prietenii, vin surorile si nepoatele sa-mi faca curat si sa-mi gateasca. Mai merg la prostituate, ma mai masturbez din cand in cand. Daca vreau, ma duc. Recunosc”, a declarat Marian Dârţă.