Mădălin Ionescu, dezvăluiri despre despărţirea de Cristina Şişcanu. „Am început să beau, să nu mai simt…”

Mădălin Ionescu şi soţia lui, Cristina Şişcanu, au trecut printr-un moment extrem de greu în căsnicia lor. O depresie cumplită a fost la un pas să le destrame celor doi căsnicia.

26 nov. 2015, 10:52
Mădălin Ionescu, dezvăluiri despre despărţirea de Cristina Şişcanu. „Am început să beau, să nu mai simt…”

O perioadă neagră din căsnicia lui Mădălin Ionescu şi a Cristinei Şişcanu a fost la un pas de a-i duce pe cei doi pe drumuri separate, scrie libertatea.ro. Neîmplinită în carieră şi cu un fond emoţional sensibil, Cristina Şişcanu a întrat într-o depresie îndelungată.

Citeşte şi Cristina Şişcanu vorbeşte despre DESPĂRŢIREA de Mădălin Ionescu. Prezentatorul a reacţionat pe Facebook

„Eu nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să trăiesc un asemenea moment atât de dificil. Nu ştiam cum am ajuns aşa, eu eram o persoană foarte puternică, cu o mare putere de muncă. Am ajuns în punctul în care am căzut. Am avut o perioadă de vreo şase luni în care am plâns zilnic. Într-o zi m-am trezit cu stări de anxietate, în plină depresie. Mădălin are o înţelegere a lucrurilor foarte profundă, a trecut şi el prin multe şi a ştiut să mă susţină. Mie îmi era foarte greu când îl vedeam că suferă din cauza mea. Mă durea cumplit, simţeam cum îmi iese inima din piept când venea acasă la ora 1 noaptea şi mă vedea în starea în care eram. El nu avea niciun moment de respiro, să poată să îşi reâncarce bateriile a doua zi.

În acea perioadă m-am apropiat foarte mult de Dumnezeu. În tumultul vieţii cotidiene uiţi, te rogi câteva minute pe zi, uiţi să te abandonezi lui Dumnezeu. Am început să merg în locuri încărcat de credinţă, unde m-am rugat şi încercam să mă liniştesc. Şi eram mai liniştită apoi. Tot amânam momentul în care să merg la psiholog, ştiam să o să treacă, conştientizam perfect ce mi se întâmplă. La un moment dat vedeam că aceste stări nu mai trec şi mă gândeam că va trebui să trăiesc toata viaţa cu ele. Îmi era frică să nu păţească ceva cei dragi, aşa era cea mai mare frică a mea.

Am început să merg la psiholog, unde am făcut terapie psihologică puţin perste o lună. Am înţeles tot mecanismul şi mi-am dat seama că nu e nimic atât de grav. Uşor uşor, situaţia mea s-a îmbunătăţit”, a spus Cristina Şişcanu, în direct.

Citeşte şi Mădălin Ionescu, dezvăluiri după renunţarea la TV politică: „Am plecat de scârbă”

La rândul lui, Mădălin Ionescu a încercat să gestioneze cum a putut mai bine această situaţie, dar a avut şi momente în care simţea că lucrurile îi scapă de sub control. „Faptul că ea mi-a crescut copiii în cea mai importantă perioadă din viaţa lor… Avea 25 de ani, puţine femei se angajează în propriile relaţii, dar să crească copiii unui bărbat. Nu mai zic alte ingrediente din casa noastră. În condiţiile astea, să suporţi şi neînţelegerile venite din partea unora… Şi faptul că eşti mult prea deşteaptă şi prea frumoasă, ca unii să înţeleagă că eşti cu 7 clase mai sus… Lucrurile astea au săpat la rădăcina sufletului ei şi într-o zi, pe neaşteptate, s-a prăbuşit.

Am început să beau mai mult, să îmi anesteziez stările, să o iau de la capăt ca un fel de robot. Cel mai mult m-a speriat când mi-a povestit cum sunt atacurile de panică. Nu ştiam”, a spus şi prezentatorul TV.