Mădălin Voicu, DIVORŢ SCUMP de pictoriţa Carmen Olteanu. Instanţa a modificat PENSIA ALIMENTARĂ

Mădălin Voicu a primit decizia magistraţilor după ce s-a judecat cu fosta nevastă, Carmen Olteanu, pe programul de vizitare a copiilor. Politicianul a vrut timp mai mult alături de Ştefan şi Ioan, iar pictoriţa bani mai mulţi la pensia alimentară. Decizia a fost convenabilă pentru ambele părţi.

12 dec. 2018, 14:53
Mădălin Voicu, DIVORŢ SCUMP de pictoriţa Carmen Olteanu. Instanţa a modificat PENSIA ALIMENTARĂ

Mădălin Voicu (66 de ani) a făcut primul drum la Judecătoria Sectorului 1 pe 29 decembrie 2017. Carmen Olteanu şi celebrul politician nu s-au înţeles deloc în ceea ce priveşte vizitele şi timpul petrecut alături de băieţii lor, Ştefan (9 ani) şi Ioan (7 ani).

Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav pentru fetiţa lui şi a Biancăi Drăguşanu. Nu te aşteptai la suma asta!

După un an de aşteptări, a sosit şi decizia magistraţilor, care îi stabileşte lui Mădălin Voicu un program convenabil alături de băieţii săi, dar şi o pensie alimentară pe măsura salariului său. Astfel, judecătorii au stabilit ca Mădălin Voicu să îşi petreacă cu băieţii două week-endu-ri pe lună, de vineri, ora 16, până duminică la ora 18, la domiciliul său. Apoi, pe timpul vacanţei de vară, copiii vor petrece o lună la domiciliul tatălui. Astfel, vacanţa şcolară de iarnă care începe pe data de 22 decembrie şi se termină pe 13 ianuarie, prima parte până pe 30 decembrie o vor petrece cu Mădălin Voicu, iar cu mama vor petrece cealaltă parte a vacanţei, scrie Click!.

Syda o plăteşte o SUMĂ URIAŞĂ drept pensie alimentară. Cât primeşte lunar Elena Băsescu

La rândul ei, Carmen Olteanu a considerat că nu se descurcă cu 2.500 de lei pe lună pentru cei doi băieţi, şi a cerut majorarea pensiei de întreţinere. Judecătorii au dat o decizie care ar putea dubla suma: „Majorează pensia de întreţinere datorată de reclamantul-pârât conform convenţiei de divorţ, de la 2.500 lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, pentru ambii copii, urmând a fi calculat exclusiv în raport de veniturile cu caracter permanent”.