Mădălin Voicu suferă de psoriazis

Mădălin Voicu este un om împlinit, mai ales pe plan personal. Are şapte copii minunaţi şi o iubită care-i face viaţa mai frumoasă, dar, chiar şi aşa, de-a lungul timpului, a avut parte şi de suferinţe crunte. „Mi-a murit un copil, la vârsta de doi ani...atunci m-am îmbolnăvit de psoriazis!”

25 oct. 2014, 04:44
Mădălin Voicu suferă de psoriazis

Mădălin Voicu este un tată fericit. Oficial are cinci copii, trei din căsnicia anterioară (Mădălin Voicu junior, Ioana şi Tudor), şi doi rezultaţi în urma relaţiei cu pictoriţa Carmen Olteanu, Ştefan şi Ion. Pe lângă aceştia, gurile rele spun că ar mai avea doi băieţi care trăiesc în străinătate, dar pe care nu i-a recunoscut niciodată ca fiind moştenitorii lui. Indiferent cum ar fi, artistul s-a asigurat să nu le lipsească nimic celor cinci pe care-i are în ţară, trecându-şi, deja, toată averea pe numele lor. Dar este fericit că-i are şi e tot ce contează.  Există, totuşi, un episod care-i umbreşte această fericire şi care-l va urmări toată viaţa.
Mi-a murit un copil în vârstă de doi ani. De atunci am psoriazis”, a declarat Mădălin Voicu la Antena Stars, citat de spynews.ro.

Cum arată psoriazisul şi cum se tratează