Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, a devenit mamă

Mădălina Dobrovolschi a născut devenit mamă. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis a născut o fetiţă. Anunţul a fost făcut de soţul acesteai pe Facebook.

RomaniaTV.net
18 ian. 2018, 14:47

„Bine ai venit in viața noastră, micuță minune!”, a scris Emil Dobrovolschi, pe Facebook.

Şi Mădălina Dobrovolschi a postat o fotografie în care apare cu fetiţa ei în braţe şi şi-a anunţat prietenii că numele fetiţei este Matilda.

„Fericirea poarta un nume – Matilda!”, a scris purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis.

Mădălina Dobrovolschi este căsătorită cu Emil Dobrovolschi, unul dintre cei mai titrați piloți ai Taromului și, în același timp, preferatul președintelui Klaus Iohannis atunci când călătorește cu avionul.

De altfel, Mădălina și Emil Dobrovolschi s-au cunoscut chiar la bordul aeronavei prezidențiale, pe când el era comandantul echipajului, iar ea, o jurnalistă care îl însoțea pe șeful statului într-o vizită oficială.

Cei doi s-au căsătorit civil la finele anului 2015, iar anul trecut au organizat o nuntă feerică, pe malul lacului Chitila, la care nu au lipsit, între altele, acrobațiile în aer ale unor escadrile la bordul cărora se aflau colegii lui Emil Dobrovolschi.

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi a fost desemnată purtător de cuvânt al Administrației prezidențiale anul trecut, în septembrie.