Mădălina Ghenea a vorbit pentru prima dată despre operaţiile estetice: Voi răspunde mai puţin elegant

Mădălina Ghenea este supărată foc după ce în presă au apărut articole care spuneau că a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. Fotomodelul spune că niciodată nu s-ar tăia pe faţă şi cere să i se ceară scuze public pentru prejudiciul adus. În caz contrat, Ghenea ameninţă că va înainta în instanţă o plângere pentru defăimare.

08 sept. 2016, 18:17

„M-am hotarat sa dau acest răspuns pentru ca nu vad alta soluție în momente precum cel în care trebuie să răspund corespondenței unei persoane care îmi scrie că a decis să își opereze și ea buzele „ca mine” – pe când eu nu am parcurs vreodată la o asemenea intervenție…

Termenii de operatie estetica si procedura estetica sunt des intalniti, mai ales in mediul on-line si literatura tabloida. De multe ori acestia sunt folositi echivoc, cu aceeași semnificatie. Exista multe intrebari si conceptii gresite, in special la nivelul pacientilor, care cred ca acesti termeni sunt sinonimi. In fapt ei sunt diferiti.

In cazul unei proceduri estetice nu se taie nimic, nu se face o anestezie generală, nu sunt aceleași riscuri.
De exemplu, citesc ca mi-am operat nasul. Voi raspunde mai puțin elegant si sper sa fie un răspuns destul de clar pentru toată lumea NU M-AS TĂIA PE FATA PENTRU NIMIC IN LUM !!!!!!

In ultimele luni am citit de prea multe ori ca am augmentat cate ceva. Este vorba doar despre minciuni. Meseria mea nu imi permite sa exagerez. Nu sunt eu cea care exagerează„, a scris Mădălina Ghenea pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: S-a aflat de ce s-a despărţit Mădălina Ghenea de Leonardo DiCaprio. O altă fostă iubită a actorului l-a dat de gol

Fotomodelul cere unei publicaţii retractarea publică urgentă a tuturor susţinerilor defăimătoare la adresa ei şi prezentarea de scuze publice pentru vătămarea adusă dreptului ei la imagine și reputație, prezentare ce are să se realizeze în cadrul unui spaţiu editorial identic sau similar cu cele utilizate pentru publicarea articolului în care s-a scris că este operată. 

Mădălina Ghenea ameninţă că va apela la concursul instanţei judecătoreşti competente pentru repararea daunelor produse în caz că nu se va ţine cont de solicitările ei.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea îi JIGNEŞTE pe românii care au criticat-o pe Cătălina Ponor. „Ce animale!”