Mădălina Ghenea, despre momentele petrecute alături de Cristiano Ronaldo. „Am stat patru ore, apoi a plecat imediat”

Mădălina Ghenea, unul dintre cele mai de succes modele din România, a filmat o reclamă alături de Cristiano Ronaldo, aflat în mijlocul unui scandal imens. Starul portughez este acuzat că, în 2009, ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, într-un hotel din Las Vegas.

15 oct. 2018, 13:07
Mădălina Ghenea, despre momentele petrecute alături de Cristiano Ronaldo. „Am stat patru ore, apoi a plecat imediat”

Cristiano Ronaldo a dezminţit categoric toate acuzaţiile. În acest scandal a intervenit şi Mădălina Ghenea. Cei doi se cunosc de pe platourile de filmare, acolo unde au filmat pentru o reclamă la un parfum.

Cristiano Ronaldo, dezvăluirea momentului. Ce au facut el şi Kathryn Mayorga după partida de amor

„Pentru mine este incredibil ce am citit. Am filmat o reclamă pentru un parfum cu el şi am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins. Daca a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist”, a declarat Mădălina Ghenea în presa din Italia.

Lovitură de TEATRU în dosarul de VIOL al lui Cristiano Ronaldo. ANUNŢ-BOMBĂ făcut de poliţia din LAS VEGAS

Cristiano Ronaldo (33 de ani) are patru copii: Cristiano Ronaldo (8 ani), gemenii Mateo Ronaldo și Eva Maria (născuți în iunie 2017) și Alana Martina (născută în noiembrie 2017).