Mădălina Ghenea, primele detalii despre sarcină. AVERTISMENT de la DOCTORI

Mădălina Ghenea este însărcinată în opt luni şi a decis să vorbească despre sarcina ei. Vedeta spune că a avut o sarcină cu probleme şi deşi medicii i-au recomandat repaos la pat, nu a putut să renunţe la muncă.

17 mart. 2017, 07:21
Mădălina Ghenea, primele detalii despre sarcină. AVERTISMENT de la DOCTORI

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan vor deveni părinţii unei fetiţe în aprilie.

Mădălina Ghenea, ameninţată cu moartea. Primeşte poze cu bebeluşi zăcând într-o baltă de sânge

„Doctorii mi-au recomandat să stau la pat toată sarcina. Nu am ascultat. Am avut contracte de onorat. Am lucrat până în luna a opta. Nu pot să nu lucrez. De la 14 ani colind lumea, mi-am câștigat independența şi mă bucur enorm că azi pot contribui la creșterea copilului meu”, a declarat Mădălina Ghenea pentru OK Magazine.

Vestea că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan vor deveni părinţi în doar o lună, a surprins pe toată lumea, având în vedre că au o relaţie de doar un an. Însă actriţa spune că iubitul ei i-a spus că vrea copil de la prima întâlnire.

„De la început mi-a spus că își dorește un copil. Din prima zi, din prima clipă. Nu știu cum să descriu ce trăim noi. Suntem din ce în ce mai apropiați. S-a mutat la mine din prima zi și nu a mai plecat de lângă mine. Îl urmez și mă urmează peste tot. Suntem nedespărțiți. De când suntem împreună am stat despărțiți doar o săptămână” a mai spus Mădălina Ghenea.