Mădălina Ghenea, UDĂ TOATĂ şi cu burta la vedere FOTO

Mădălina Ghenea este în al treilea trimestru de sarcină şi are burtica din ce în ce mai mare. După ce s-a ferit luni bune de ochii curioşilor şi nu a dezvăluit că este însărcinată, acum nu se mai fereşte deloc.

20 mart. 2017, 17:05

Mădălina Ghenea a postat pe una dintre reţelele de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie deschisă la culoare, pe o plajă şi udă toată de apa mării. Vedeta îi face o declaraţie copilului său, dar şi lui Matei Stratan. 

Mădălinei Ghenea i-au „explodat” sânii. Vezi cum arată acum, cu puţin timp înainte să nască

„Copilului meu… Că îl iubesc și o să-l iubesc toată viața. Și poate ar trebui să mă opresc aici… Am vorbit despre eșecuri, despre cât de greu îmi este să gestionez relația cu presa și cu publicul. Aparițiile zilnice pe paginile tabloidelor m-au făcut sa mă izolez, să ascund această minune. Poate că acest interviu pare deprimant însă cititorii nu îmi văd zâmbetul. Zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Da, am ascuns acest miracol, spun miracol pentru că o perioada bună de timp până a apărut Matei am fost convinsă că voi avea doar copii adoptați. Matei este un miracol și el este cel care a crezut din prima clipă că merit să fiu fericită, să fiu cu adevărat împlinită. Din miracol se naște miracol. Ne-am decis greu să facem această invitație publicului, în intimitatea noastră, doar noi trei și dragostea noastră” a declarat Mădălina Ghenea la sfârşitul interviului din revista The Art Of LIving.

Mădălina Ghenea, primele detalii despre sarcină. AVERTISMENT de la DOCTORI

Mădălina Ghenea a dezvăluit şi cu a cerut-o în căsătorie Matei Stratan: „Am înţeles că el este alesul imediat. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi. Acum sunt fericită. Râd mereu”.