MAE: Încă un cetăţean român a fost rănit în atentatele de la Paris

Un alt român a fost rănit uşor în timpul atacurile de la Paris, fiind internat într-un spital din capitala Franţei, a anunţat, sâmbătă seara, Ministerul Afacerilor Externe. Misiunea diplomatică se află în legătură cu familia victimei.

14 nov. 2015, 17:36
MAE: Încă un cetăţean român a fost rănit în atentatele de la Paris

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, printr-un comunicat, că încă un cetăţean român a fost rănit în atacurile produse în cursul nopţii trecute în capitala Franţei, în prezent fiind internat în spital. Acesta a suferit răni uşoare.

În urma demersurilor Ambasadei României de la Paris, persoana în cauză a fost identificată printre pacienții unui spital de lângă Paris. Misiunea diplomatică este în legătura că familia cetăţeanului român.

După cum MAE a informat anterior, un alt cetăţean român, rănit uşor în atacuri, a fost externat sâmbătă dimineaţă dintr-un spital din Paris.

Sâmbătă, autorităţile franceze au confirmat decesul a doi cetăţeni români în timpul atacurilor de la Paris.

Citeşte şi: ATENTATE FRANŢA. Cine sunt cei doi români morţi la Paris: „Au murit sub ploaia de gloanţe”

Ministerul Afacerilor Externe, prin reprezentanţa diplomatică la Paris, menţine permanent legătura cu autorităţile franceze competente şi continuă verificările.

Ambasada României la Paris a pus, încă de noaptea trecută, mai multe contacte directe la dispoziţia celor care dețin informații despre cetățeni români care se află într-o situație de urgență: tel: +33 (0) 68 07 13 729 și +33 (0) 1 47 05 07 55 sau adresa de email [email protected].

CITEŞTE ŞI TEROARE ÎN FRANŢA: Cel puţin 128 de morţi şi 200 de răniţi, după multiple atacuri teroriste UPDATE VIDEO