Mafia îngheţatei în Constanţa: Un bărbat, bătut şi ameninţat de interlopi într-un parc plin de copii VIDEO

O familie care deţine o afacere cu maşini de îngheţată a fost agresată de mai mulţi indivizi care fac legea în Constanţa. Totul s-a petrecut într-un parc plin de copii.

21 apr. 2015, 05:15
Mafia îngheţatei în Constanţa: Un bărbat, bătut şi ameninţat de interlopi într-un parc plin de copii VIDEO

Constănţeanul Mihai Florin Vasile a căzut victima interlopilor. El a povestit că Sedan Iaşar, fiul cunoscutului interlop din anii ’90 Ismail Iaşar, zis Săceanu, vrea să-l scoată de pe piaţa din Constanţa, potrivit adevarul.ro. Bărbatul deţine mai multe maişini de îngheţată şi de când Iaşar a vrut să intre în aceeaşi afacere nu mai are linişte.

Victima spune că, săptămâna trecută, Sedan Iaşar ar fi trimis mai întâi nişte copii să arunce o găleată cu bălegar pe maşina de îngheţată pentru a-l determina să părăsească Parcul Tăbăcărie. Pentru că omul nu a plecat, au apărut mai mulţi indivizi gata de scandal, în frunte cu Sedan Iaşar.

Momentul a fost filmat de soţia lui Mihai Vasile. Pe video se poate auzi vocea speriată a femeii care vede cum soţul ei este înconjurat de indivizi. Atunci când îi avertizează pe agresori că va suna la poliţie şi că îi filmează, unul dintre indivizi şi-a scos organele genitale, ignorând faptul că zona era plină de copii.

Poliţiştii au sosit la locul incidentului pentru a aplana conflictul. Mihai Vasile susţine că indivizii au continuat agresiunea de faţă cu poliţia şi continuau să spună că „ei sunt şefii oraşului şi că nu le pasă de poliţie”.

Bărbatul a fost deja la Serviciul de Medicină Legală şi a depus plângere la Parchet împotriva agresorilor.

CITEŞTE ŞI: Răzbunare mafiotă în Suceava. Cinci tineri au bătut mai multe persoane şi au provocat distrugeri la un bar