Mafia pariurilor a încercat să o corupă pe Mihaela Buzărnescu. Ce a făcut românca

Mafia pariurilor a încercat să o corupă pe Mihaela Buzărnescu după ce sportiva noastră a urcat în jur de 500 de locuri în ierarhia mondială! La finalul anului 2017, atunci când "Miki" pătrunsese deja în Top 100, s-a petrecut un episod scandalos.    

10 feb. 2018, 07:48
Mafia pariurilor a încercat să o corupă pe Mihaela Buzărnescu. Ce a făcut românca

Aflată în Japonia, la un turneu ITF, Buzărnescu a fost abordată de un individ care i-a cerut să piardă intenţionat contra unei sume de bani: „Mi s-a propus să trântesc meciuri, să joc la pariuri. Eram în Japonia, anul trecut. Am primit nişte mesaje, dacă nu te interesează să trânteşti nişte meciuri, ceva de genul ăsta, să joci la pariuri, că primeşti bani”, a dezvăluit Buzărnescu,

Miki a luat o decizie exemplară: „Am făcut poză şi am raportat imediat la ITF”.

Mafia pariurilor a încercat să o corupă pe Mihaela Buzărnescu după ce sportiva noastră a urcat în jur de 500 de locuri în ierarhia mondială! La finalul anului 2017, atunci când „Miki” pătrunsese deja în Top 100, s-a petrecut un episod scandalos. Aflată în Japonia, la un turneu ITF, Buzărnescu a fost abordată de un individ care i-a cerut să piardă intenţionat contra unei sume de bani: Mi s-a propus să trântesc meciuri, să joc la pariuri. Eram în Japonia, anul trecut. Am primit nişte mesaje, dacă nu te interesează să trânteşti nişte meciuri, ceva de genul ăsta, să joci la pariuri, că primeşti bani”, a dezvăluit Buzărnescu într-un interviu pentru Libertatea.