Mai ceva ca în filmele de groază! SCENARIUL pus la cale de cel care şi-a ucis cu sânge rece părinţii şi bunica

Răzvan Rentea, bărbatul din Satu Mare bănuit că şi-ar fi ucis părinţii şi bunica, ar fi avut un plan bine pus la cale după care s-ar fi petrecut filmul complet al triplului asasinat. 

RomaniaTV.net
28 nov. 2017, 16:56
Mai ceva ca în filmele de groază! SCENARIUL pus la cale de cel care şi-a ucis cu sânge rece părinţii şi bunica

Bărbatul de 33 de ani şi-ar fi omorât părinţii şi bunica pentru a se răzbuna. Criminalul ar fi mers la casa părinţilor săi din localitatea Apa şi şi-ar fi ucis bunica şi tatăl, scrie observator.tv.

Ulterior, ştiind că tatăl trebuia să meargă în staţia de microbuz pentru a-şi aştepta soţia care venea de la muncă, suspectul tripului asasinat s-a urcat în maşină şi a mers în staţie, acolo unde şi-a aşteptat mama şi apoi a dus-o acasă.

Odată ajunşi acasă, el şi-ar fi ucis mama chiar pe treptele uşii din spatele locuinţei, acolo unde a fost găsită, alături de punga de cumpărături şi de poşetă.

După ce şi-a ucis rudele, Răzvan Rentea a plecat şi a revenit a doua zi, atunci când tripla crimă a ieşit la iveală.

Răzvan Rentea a fost luat pe sus de poliţişti direct de la înmormântarea părinţilor şi a bunicii şi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, acolo unde a fost audiat, iar ulterior reţinut de poliţişti.

La baza deciziei de a-l reţine stau şi înregistrările video din comună, pe care s-ar vedea, afirmă surse apropiate anchetatorilor, că Răzvan este cel care a fost în staţia de autobuz după mama sa, cu maşina tatălui. Se presupune că două dintre crime ar fi fost comise deja până în acel moment. 

CITEŞTE ŞI Fiul soţilor asasinaţi în Satu Mare, ridicat de la înmormântare de poliţişti şi reţinut pentru că şi-ar fi omorât părinţii şi bunica