Mai multe şcoli dintr-un oraş olandez au fost ÎNCHISE de teama unui MĂCEL

Aproximativ 22 de şcoli din oraşul Leiden, Olanda, sunt închise după ce poliţia a primit un mesaj legat de un potenţial atac armat. Oamenii legii au primit un mesaj care anunţa un atac la o şcoală, dar locaţia şi data exactă nu au fost precizate.

RomaniaTV.net
22 apr. 2013, 06:52
Mai multe şcoli dintr-un oraş olandez au fost ÎNCHISE de teama unui MĂCEL

Mai multe şcoli au fost închise în Olanda din cauza unei ameninţări cu un atac. Autorităţile din Leiden au luat această decizie după ce oamenii legii au fost anunţaţi de iminentul atac prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de internet a poliţiei locale, potrivit NewsInquirer.net.

Citeşte şi Atac într-un campus studenţesc din SUA: 14 persoane înjunghiate VIDEO

„Poliţia a primit menţiunea unui posibil atac cu armă la o şcoală din Leiden. În lumina serioaselor ameninţări s-a decis să nu ne asumăm niciun risc, astfel că şcolile primare vor rămâne închise în cursul zilei de luni”, a declarat un oficial al poliţie din oraş.

În mesaj nu era specificată data atacului sau locul unde acesta se va produce. Atât părinţii, cât şi copiii sunt sfătuiţi să rămână în case.

Acum doi ani, un bărbat înarmat a omorât şase oameni şi a rănit alţi 10, după ce a deschis focul într-un mall de lângă oraşul Alphen ann de Rijn. Ulterior,  Tristan van der Vlis, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis. De asemenea, în 1999 un elev a deschis focul într-o şcoală din sudul ţării, omorând 4 elevi şi un profesor.

Citeşte şi ATAC ARMAT într-un sat din Serbia. 13 persoane, între care un copil, au fost ucise