Mai multe tamponări pe Autostrada Soarelui. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe A2 şi pe drumul spre munte

Mai multe tamponări s-au produs, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, Bucureşti – Constanţa, iar din cauza valorilor mari de trafic spre litoral, pe anumite tronsoane se circulă în coloană. Traficul rutier este aglomerat şi pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană la Comarnic, pe sensul de urcare către munte.

RomaniaTV.net
25 aug. 2018, 05:28
Mai multe tamponări pe Autostrada Soarelui. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe A2 şi pe drumul spre munte

Valorile de trafic spre litoral pe A2 Bucureşti – Constanţa sunt crescute sâmbătă dimineaţă, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii spun că la kilometrul 38, în localitatea Fundulea, patru autoturisme au fost implicate într-o tamponare, iar la kilometrul 87, în zona localităţii Vâlcelele, două autoturisme s-au tamponat, vehiculele fiind scoase în banda de urgenţă.

Aglomeraţie spre munte

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Prahova, pe DN 1 Ploieşti-Braşov, la Comarnic, se circulă în coloană, pe urcare, km 102-106, viteza de deplasare fiind de 30-40km/h.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu atenţie, păstrând o distanţă suficientă în mers între vehicule, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să nu efectueze depăşiri riscante şi să semnalizeze înaintea oricărei manevre de schimbare a direcţiei de deplasare.